2777
2789

انگار تو خوابم انگار اصلا وجود ندارم انگار همه چیز بچم اطرافیانم یه حس نا اشنا بیگانگی انگار اصلا رو زمین نیستم یا اتفاقات اطرافم مثل یه خوابه و الکیه ، کسی مثل من شده بعد زایمان ؟

بله طبیعیه عزیزم به مرور خودتو پیدا میکنی باید صبرتو ببری بالا بچه داری خیلی سخته

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب میشی 

زمان میبره ، من ولی دیکه حاضر نیستم برگردم ب این اتفاق ها. همین یه دونه رو درست بزرگ کنم و آینده شو بسازم برای هفت جدم بسه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

دوستم افسردگی گرفته بوددمیگف فک میکردم همه با من دشمنن میگف رفتم حرم داشتن فیلم میگرفتن احساس میکردم از من فیلم میگیرن مردمک چشم شبیه لنز دوربین میدید میگف میرفتم حموم برق خاموش میکردن فک میکروم دوربین داره

معمولا زیاد اتفاق میفته  من الان چهارماه از زایمانم میگذره و اضطراب از خیلی اتفاقا دارم

وای من بدبین ب خونواده شوهر شده بودم ،دلم میخواست آنیش بزنم همه رو 

طوری ک شوهرمو مجبور کردم مادرشو بفرسته خونش،گفتم کمک نمیخوام😂😂😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خخخخ 

چ عجیبه مادر شدن بخدا