انگار تو خوابم انگار اصلا وجود ندارم انگار همه چیز بچم اطرافیانم یه حس نا اشنا بیگانگی انگار اصلا رو زمین نیستم یا اتفاقات اطرافم مثل یه خوابه و الکیه ، کسی مثل من شده بعد زایمان ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم ۱۱ روزه زایمان کردم و حالم خیلی خراب بود اضطراب واسترس و بیقراری تو خواب داشتم و میرفتم تو خودم برا من به خاطر ترسم از زایمان سزارین بود آخه برا زایمانم خیلی اذیت شدم
فکر میکردم میخوان تیکه بندازن،یا فوضولی کنن حرصم بدن
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️
دقیقا ، منم افسردگی گرفتم و خوب شدم ولی بخدا بچه ی کوچیک میبینم حالم بد میشه صدای گریه ی نوزاد روان ...
دقیقااااا
خیلی مراقبت میکنم ناخواسته نشه ،تعجب میکنم بعضیا سه تا میارن ۴ تا میارن ،خدا چه توانایی بهشون داده