2777
2789

بچه ها من دست پختم خوبه وللللی مثلاً خورشت رو نمیتونم مجلسی و شیک و تمیز در بیارم،یعنی اگه قرمه سبزی درست کنم یا لوبیاش له میشه یا لوبیاش زیاد و کم میشه یا جا افتاده نمیشه یا زیادی جا افتاده میشه...🥴🥴😩😩

مزش خوب میشه اما ظاهرش مجلسی نمیشه...😔😬😬🤕🤕

مشکل بزرگ دیگه هم اینکه جاریم به شددددددددددت آشپز هست و خییییلی همه غذاهاش چه برنج و چه خورشتش همه چیزش خوب و دقیق هست...🤦🤕🤕🤕😩😩

مادرشوهرمم یه کدبانو درجه یک هست...😩😩

و از همه بدتر اینکه من سرعت عملم خیییلی پایینه،هم خودم له میشم بخام یه کاری بکنم و هم جلوی بقیه خیلی ضایع هست...🤕🤕

بخاطر همین نظرم اینه که برنج رو از بیرون بگیریم،اما خورشت نمی‌دونم چی درست کنم با توجه به شرایطی که گفتم...😩😩😩😩😩

مثلاً قیمه با شوید پلو خوبه؟🤕🤕

یا مثلاً چی؟؟؟؟

تجربه و توصیه ای هم اگه دارین ممنون میشم بگین ک یاد بگیرم و حواسم باشه....🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برنج خودت بذار 

از بیرون کباب بگیر 

سوپ و چند مدل سالاد درست کن

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست

سلام ، قیمه رو با برنج سفید میپزن

شیوید پلو  رو با ماهی یا مرغ سرخ شده  ، با کباب هم میشه

پیشنهاد من :  مرغ شکم پر گریل شده  

یا 

کباب مرغ و گوجه و سیب زمینی سرخ شده

کنارش سوپ 

پلو : سبزی پلو + پلو سفید

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع

برنجو از بیرون بگیری ؟ برنجم نمیتونی دم کنی؟

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

پس خورشتو از بیرون بگیر،کبابم خوبه

همه کارهاتم نذار دم دمای اومدن مهمون.از صبح خورد خورد انجام بده حالا که ریلکسی.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷