2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از تیروییدکتومی

| مشاهده متن کامل بحث + 11169 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دکتر غدد  ربطی نداره‌ دکترغدد  براتیروییدش بایدتاآخرعمر تحت نظر باشه . واسه این مسئله & ...

سلام عزیزم صدای شما خوب شد؟من عکس حنجره گرفتم دکتر مبگه رفلاکس پنهان داری که تارهای صوتیتو اذیت کرده ..چند وقته داروهای انتی رفلاکس میخورم همچنان صدام صعیفه

سلام عزیزم بعد ید یخورده چند روز خوب بودم الان باز داغونم صدا ندارم اصلا ...دعام کن😭

عزيزززززم 😞😞

انشالله خوده خدا كمكتون كنه و زود صداتون بحالت عادي برگرده🍀🙏🏻

چندتا كار اگر انجام بدين كمكتون ميكنه: اول اينكه بخور گرم بدين و سعي كنين محيط خونه هواي گرم و مرطوبي داشته باشه و دوم اينكه چهارتخم آب بندازين و روزي دو يا سه بار مصرف كنين. و مهمتر اينكه اصلاً سعي نكنيد به صداتون فشار وارد كنين . استراحتش بدين و حتماً به گفتاردرماني براي عكس از حنجره مراجعه كنين تمرينات گفتار درماني خيلي كمك كننده هست.

اميدوارم بزودي صداتون عادي بشه ❤️💕

عزيزززززم 😞😞 انشالله خوده خدا كمكتون كنه و زود صداتون بحالت عادي برگرده🍀🙏🏻 چندتا كار اگر ...

ممنونم عزیزم دلم ...چشم توصیه هاتو به کار میگیرم .عکس گرفتم از حنجره ام دکتر گفت اسپاسم شدید داری ...ماساژ درمانی ام میرم ...توکل به خدا ...ممنون مهربون

ممنونم عزیزم دلم ...چشم توصیه هاتو به کار میگیرم .عکس گرفتم از حنجره ام دکتر گفت اسپاسم شدید داری .. ...

انشالله حتماً بزودي خوب ميشيد. استرس و نگراني اوضاع رو بد ميكنه هميشه

توكل كنيد بخدا انشالله بزودي همينجا خبر خوب شدن صداتونو ميدين 💐💐

ممنونم عزیزم دلم ...چشم توصیه هاتو به کار میگیرم .عکس گرفتم از حنجره ام دکتر گفت اسپاسم شدید داری .. ...

سلام ☘️ صداتون انشالله بهتر شده؟

يك متخصص گفتاردرماني توي كرج هستن، دكتر جلال خاتمي، مركز گفتاردرماني  بيان، خيلي كارشون عاليه. گفتم بهتون اطلاع بدم اگر هنوز دچار گرفتگي صدا هستيد حتماً به مركزشون سر بزنيد.

توي پيج اينستاگرامشون تجربيات خيلي خوبي بيمارهاشون داشتن

bayan_stroboscopy ادرس پيجشون هست

سلام ☘️ صداتون انشالله بهتر شده؟ يك متخصص گفتاردرماني توي كرج هستن، دكتر جلال خاتمي، مركز گفتاردرما ...

سلام عزیزم ...پیش ایشون دو بار ماساژ درمانی رفتم ...بهترم شکر خدا اما بازم خب صدام ضعیفه و زود خسته میشم ...دو هفته اخیر رو نرفتم پیششون این هفته انشاالله میرم ...ممنونم عزیزم از محبتت

عزیزم بهترید؟منم مشکل گرفتگی صدا برام پیش اومده بعد از تیروییدکتومی چکار کنم بهتر بشه توصیه ای برام ...

شما کی جراحی کردید؟ید هم گرفتید؟من الان ۵ ماهه عمل کردم از ماه چهارم یخورده بهتر شدم شکر خدا اما هنوز موقع صحبت خیلی خیلی خسته میشم ...بلند هم نمیتونم صجبت کنم ....رفتم پیش دکتر دبیر مقدم تهران برام ماساژ درمانی نوشتن که چند جلسه رفتم اما چندان فرقی نکرده ...کمپرس گرم خوبه ..کیسه اب داغ خوبه ..قرص انتی اسید هم استفاده کنید ممکنه ریفلاکس پنهان داشته باشید ...ترشیجات و فلفل و تخمه و اجیل و بستنی نخورید ..یکسره آب ولرم بخوریم نباید گلوتون خشک بشه ...انشاالله که خوب میشید عزیزم ....منم فعلا بخاطر صدام مرخصی ام و سرکار نمیرم ..خیلی سخته