2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از تیروییدکتومی

| مشاهده متن کامل بحث + 11098 بازدید | 99 پست
سلام ببخشید چند وقت از عملتون گذشته،، صداتون بهتر شده تو این مدت میشه بفرمایید

سلام عزیزم یکسال و یکماهه که عمل کردم ۵ ماه بعد عمل صدام بهتر شد اما هنوزم خیلی بلند نمیشه صدام اما نسبت به قبل بهتره شکر خدا ....خیلی روزهای سختی رو گذروندم

سلامپاراتیروییدی که میگین رو با آزمایش خاصی فهمیدین که دارین

اگه پاراتیرویید اسیب ببینه کلسیم شدید افت میکنه ...افت کلسیم خیلی بده دست و پا یهو کج میشه و میلرزه لب گز گز میکنه ...من بعد خارج کردن تیروییدم تقریبا ده روز کلسیم خوردم هفته اول روزی ۹ تا میخوردم بعد کم کم کردمش روزی یکی ...الانم هفته ای دو سه تا میخورم چون رو پرکاری هستم کلسیمم دفع میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید چند وقت از عملتون گذشته،، صداتون بهتر شده تو این مدت میشه بفرمایید

یکسال و یکماه گذشته ...خداروشکر نسبت به ۶ ماه پیش بهترم اما باز مثل سابق نیستم ..نمیتونم بلند صحبت کنم

یکسال و یکماه گذشته ...خداروشکر نسبت به ۶ ماه پیش بهترم اما باز مثل سابق نیستم ..نمیتونم بلند صحبت ک ...

من هم مثل شما شغلم معلمی است  هفده روز از عمل گذشته ولی صدام به شدت گرفته تو فضای بیرون و باز کسی صدام را نمیشنوه، دکترم میگه تیروییدت به حنجره خیلی چسبیده بود ولی من آسیبی بهش نزدم ، دکترم دکتر شفیعی بود، به نظرتون بر می گرده صدام در حدی که بتونم سر کلاس درس بدم ..... شما این مسیر را رفتی لطفا بهم بگو

من هم مثل شما شغلم معلمی است هفده روز از عمل گذشته ولی صدام به شدت گرفته تو فضای بیرون و باز کسی صد ...

سلام عزیز دلم مال من تقریبا ۶ ماه بعد عملم ۷۰ درصدش برگشت من مرداد پارسال عمل کردم تا عید مرخصی استعلاجی گرفتم بخاطر صدام ...الان میتونم تدریس کنم اما خب صدام مثل قبل بلند و رسا نیست اما خداروشکر خیلی بهتر از قبله خیلی ...قبلا تو اتاق بودم بچه هامو صدا میکردم نمیشنیدن دست میزدم تا میومدن ....اما خیلیا بعد دو ماه از جراحی صداشون برگشت من جزو معدود کسایی بودم که ۶ ماه صدام ضعیف بود ..من لنف سنترال گردنمم درگیر بود البته 

سلام عزیز دلم مال من تقریبا ۶ ماه بعد عملم ۷۰ درصدش برگشت من مرداد پارسال عمل کردم تا عید مرخصی استع ...

واقعا خداروشکر، به خدا خیلی خوشحالم براتون ، چون الان که تو این شرایط شبیه به شما قرار کرفتم‌، درک می کنم که چه قدر سخت بوده براتون، پس امیدوار باشم ، گفتم شاید مثل شما برای بهتر شدنش باید برم گفتار درمانی یا کار خاصی انجام بدم ، ولی این طور که متوجه شدم شما می فرمایید باید به مرور خودش بهتر بشه....، من ممنونم که لطف می کنید و پاسخ سوالات من رو می دید

واقعا خداروشکر، به خدا خیلی خوشحالم براتون ، چون الان که تو این شرایط شبیه به شما قرار کرفتم‌، درک م ...

قربون محبتت عزیزم ..انشاالله که شما بزودی و بدون هیچ کاری صداتون مثل قبل میشه ...اره واقعا قبل این قضیه فکر نمیکردم بلندی صدا انقدر مهم باشه ..خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم ..

من هم مثل شما شغلم معلمی است هفده روز از عمل گذشته ولی صدام به شدت گرفته تو فضای بیرون و باز کسی صد ...

راستی دکتر شعیعی هم دکتر خیلی خوبی هستن نگران نباش حنجره ات سالمه به امید خدا

سلام عزیز دلم مال من تقریبا ۶ ماه بعد عملم ۷۰ درصدش برگشت من مرداد پارسال عمل کردم تا عید مرخصی استع ...

خداروشکر عزیزم خیلی خشحال شدم من ۲۲ سالمه توی شرایط خیلی بدی ام یک هفته اس عمل کردم صدام به شدت ضعیفه جوری که خودم میشنوم گریم میگیره موندم چجوری برم دانشگاه اصلا روم نمیشه حرف بزنم امیدوارم این روزا زود بگذره😢