2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از تیروییدکتومی

| مشاهده متن کامل بحث + 11134 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل بلع هم داری ؟ من تایه ماه نمیتونستم غذابخورم‌. همش سوپ  وآبکی‌.     الانم مشکل ب ...

نه خداروشکر فقط هفته اول درد داشتم ...اما همش انگار یچیزی مثل بغض تو راه گلومه که وقتی عصبی میشم یا حرف میزنم بیشتر میشه

خدا لعنت کنه هر کی بخاطر پول با سلامتی ادما بازی  کنه

متاسفانه  میکنن  پزشکی هم شده رقابت . مثلا   متخصصها  میفرستن پیش جراحی که ازش درصد میگیرن یا  داروخانه ای که درصدی  کارمیکنن باهاش.  ما چهارتافوق تخصص غددشهرمون  رفتیم هر۴ تا  میگفتن  زودترعمل کن    وجراحی معرفی میکردن . خدابراشون نسازه 

اون از تیروییدته ومشکل اعصاب . منم اینطورم 

خیلی بده هیشکی ام درک نمیکنه مگه خودش گرفتارش بشه ...گاهی فکر میکنم یقه لباسم تنگه دست میزنم میبینم هیچی رو گلوم فشار نمیاره و از داخله که متورم شده انگار یه طناب دور گردنته

حدس میزنم شما فقط تارهای صوتیت  آسیب دیده   یا آسیب جزئی حنجره ات دیده باشه.  تاعکس ن ...

ممنون دوستم خیلی کمک کردی ...میرم دکتر گوش و حلق و بینب و نتیجه رو بهت میگم ...لطف کردی عزیزم