2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از تیروییدکتومی

9928 بازدید | 99 پست

بعلت کنسر پاپیلاری دو ماه پیش تیروییدمو خارج کردم ماه بعدم ید درمانی دارم اما صدام خیلی ضعیفه کسی تجربه مشابهی داره کمکم کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر شیر خدا تهران اتیه عمل کردم ..ماه بعد ۱۵۰ میلی باید ید بگیرم ..شما الان صدات کامل خوب شده؟مثل ق ...

تهران دکتر شفیعی  و دکتر  علی بخشی معروف هستن.  من ید نگرفتم چون ندولم زیر  یک سانت بود  . پنج میل بود.  ولی دادشم دوجلسه ید گرفت ولی جراحش خوب بود  حنجره اش آسیب نزد  وپاراتیروییدها.  من روزی چهارتا قرص کلسیم میخورم بااینکه سال ۹۷ عمل کردم .   بعدیکسال صدات کامل خوب میشه ولی   موقع حرف زدن زود خسته میشم    بخاطر فلجی حنجره ام هس. یطرفش فلجه  

کم کم، خیلی بهتر میشه عزیزم  اما بازم مثل قبل عمل نمیشه و توی تُن صدای بالا زود خسته میشین&nbs ...

شمام عمل کردین ؟تو کلاس فقط زنگ اول صدا دارم بعد قطع میشه بدبختی ظاهرمم سالمه دنبال اینم لااقل یکماه مرخصی استعلاجی بگیرم ...ده دقبقه صحبت میکنم انگار گلوم از داخل باد میکنه دیگه صدام درنمیاد

تا کسی گرفتارش نشه نمیدونه چقدر بده

سلام

عهد بوق دو تا از فامیلای ما غده تیروییدشون رو در آوردن‌نمی دونم پرکار بوده یا کم کار

صداشون گوش فلک رو کر می کنه.یکیشون نوه ی ۲۰ ساله داره.اون یکی هم نوه داره

یکی دیگه از فامیلای ما هم یددرمانی کرد.فقط بچه نداره که اونم میگن مشکل از شوهرشه

من بیمارستان سجاد عمل کردم پیش یه جراحی که معروف نبود.   اونموقع تحقیق کردم گفتن شفیعی  برو  به شوهرم گفتم ببرم پیش او   برد  پیش  آشنای خودشون  بدبختم کرد .  جراح بایدسابقه عمل تیروییدزیادی داشته باشه  . خواهرمم  پارسال فهمیدیم  داره   هنوز عمل نکرده 

تهران دکتر شفیعی  و دکتر  علی بخشی معروف هستن.  من ید نگرفتم چون ندولم زیر  یک س ...

دکتر شیر خدا از علی بخشی بهتره مثلا کلی تحقیق کردم ...یعنی مال منم فلجه حنجره ام ؟صبح پامیشم از خواب تا نیمساعت صدام نسبتا خوبه بعد کلی انرژی میبره تا حرف بزنم بعد از ظهرم که کلا در حد پچ پچ میشه