2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای چی وقتت تموم بشه ؟؟

من معتقدم برای تنبلی تخمدان از راه طب سنتی پیش برید زودتر جواب میگیرید 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

فقط امپول اچ ام جی و سینال اف با قرص کلوموفین یا نترزول وگرنه هیچ طرف بعد چند سال باهاش بچه دارع شده دوقولو چندین نفر میشناسم اینطور باردارشدن با دوبار مصرف یا بار اول بعد چندسال یا کاشت دکتر افلاطونیان اونم قبلش از همین امپولا میزنن و اسپرم روبراه میکنن و.... کسی پیشش ناامید برنگشته کدوم شهرین

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

سلام

1هنگام ظرف شستن پیشبند استفاده کنین

2از خوردن سردی ها پرهیز کنین، شکر و قند رو خیلی کم مصرف کنین

3گرمی ها بخورین

4مصرف رازیانه هر شب

5بادکش شکم و روغن مالی

6خوردن دنبلان، نخود، تخمه مرغ اب پز

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم