2777
2789
عنوان

باردارم بیایین بهم روحیه بدین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 78 پست
ن ایشالا که هستن  ۸ هفته برو قبلش بیخود استرس میگیری  عزیزم

مرسی عزیزم چشم ان شاالله ی هفته دیگه میرم خداکنع قلباشون تشکیل شده باشه ان شالله شما هم خدا نی نی هاتون و حفظ کنه و صحیح و سلامت تو بغلتون بذاره

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از دلگرمیتون دوست مهربون ان شالله خدا عزیزاتون و براتون حفظ کنه ان شالله ی هفته دیگه میرم خدا ک ...

شمام برای من دعا کن هم هماتوم دارم هم سر سونو غربالگری ترسوندن که اونم والا تحقیق کردم میگن چیز خاصی نیست. اینهمه استرس چرا میدن، نمیدونم. هماتومم دعا کنین به خیر بگذره🙏🏻

بارداری همش درده اول تا اخر  به غلط کردن افتادم تا عمر دارم اسم بچه رو دیگ نمیارم فقططط تک فرز ...

منم نظرم‌همینه 

از اولش درد داشتم‌و دارمتا چند روز پیش میگفتم‌غلط کردم 

ولی همینکه حالت تهوعم بهتر شده تصمیمم شد ۲تا😂🤝

منم نظرم‌همینه  از اولش درد داشتم‌و دارمتا چند روز پیش میگفتم‌غلط کردم  ولی همینکه حالت ...

منو شوهرم شرط ازدواجمون یه بچه بود 

الانم که میبینم اینقد سخته دیگ تصمیمم قطعی تر شد 

من تهوع زیاد نداشتم ولی از هفته ۱۹ دهانه رحمم باز شده استراحت مطلقم 

منو شوهرم شرط ازدواجمون یه بچه بود  الانم که میبینم اینقد سخته دیگ تصمیمم قطعی تر شد  من ...

عزیز دلم ان شاءالله سالم و دل خوش بیاد بغلت

طول سرویکست چقدر بود عزیزم؟

من‌حس میکنم‌کمه

هقته ۱۴ ۳۲ بود

شمام برای من دعا کن هم هماتوم دارم هم سر سونو غربالگری ترسوندن که اونم والا تحقیق کردم میگن چیز خاصی ...

چشم عزیزک ان شالله که صحیح و سلامت زایمان کنی و نی نی و بغل بگیری مارال جون ان شالله که هیچ چیزی نیس فقط استراحت کن تا بسلامت از این دوران گذر کنی خدا خودش پشت و پناه هممون باشه و بهمون کمک کنه هدیه هاشو صحیح و سلامت بغل بگیریم 

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
نه ۳۲ خوبه  من سرویکسم ۲۹ بود خیلی هم بحرانی نیست  اما مشکل اصلیم باز شدن دهانه رحمه&nbs ...

عزیزم

ممنونم که گفتی❤

ان شاءالله بسلامتی و دل خوش‌هفته های باقیمونده رو بگذرونی

آخه واسه من یکیش اومده بالا زیر سینه هامه اصلا حس نمیکنم فقط خودشو مثل سنگ سفت میکنه،دکترمم هر چی به ...

بچه خودشو سفت نمیکنه رحمته

منم گاهي اینجور میشم انقباضات براکستون هیکس هست .

بازم از دکترت بپرس ک خطرناک نباشه

هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ...