2777
2789
عنوان

وابستگی به یه پسر توی دانشگاه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 51 پست
چی اون پسر تو را جذب کرد رفتارش یا ...؟؟؟

رفتارش، اینکه یسری از جنبه های شخصیتش شبیه خودمه ، اینکه آرومه ، با بقیه پسرا فرق داره یجورایی برام ولی اینم باید بگم که جدیدن فهمیدم پسرا توی چت و... خیلی خودشونو خوب جلوه میدن یکی دوبار که با اکیپ رفیتم بیرون فهمیدم اونقدرم که نشون میداد خوب نیست ولی بازم نظرمو جلب میکنه💔🤝🙂

ضمنن خوشگلم نیست معمولیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این اصلا کار درستی هم نیست نکنی اینکارو😐مگه بقیه بازیچه دستتونن

نه واقعا تا وقتی که از یه چیز طرف مقابل خوشم نیاد اول بخاطر خودم و دوم بخاطر اون فرد هرگز وارد اون رابطه نمیشم 

رفتارش، اینکه یسری از جنبه های شخصیتش شبیه خودمه ، اینکه آرومه ، با بقیه پسرا فرق داره یجورایی برام ...

پسرا بازیگرای خوبین 

من قبلا شات چتش و اشتباه فرستاد و سریع حذف کرد اما من آنلاین بودم و دیدم ...اگر بدونی چه دروغهایی میگفت که اونجور که فکر میکنی نبود .....

بعدشم خیلی پیگیر بود اما من به چشام بیشتر اعتماد داشتم 

اگر دختری یکم ساده باشه راحت گولشون و میخوره 

سرش قسم میخوردم اما اشتباه بود 

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد
نه واقعا تا وقتی که از یه چیز طرف مقابل خوشم نیاد اول بخاطر خودم و دوم بخاطر اون فرد هرگز وارد اون ر ...

🤍🤍🤍

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     
یه سوال پسرا چجوری پیشنهاد میدن؟ شما چجوری رد میکنی؟ برام تاحالا پیش نیومده😂 سوال شده برام

از هر طریقی میشه پیشنهاد بدن ،برای خودم اینطوری بود که پسره به دوستام گفته بود که به من بگن و منم خیلی محترمانه گفتم نه !

البته بودن کسایی که نامحترمانه بودن و منم تهش نامحترمانه جوابشونو دادم😂

اینکه تو شروع کننده بودی و اون علاقت و فهمیده یه جورایی دافعه حساب میشه درواقع ممکنه اونم بدش نیاد ا ...

خودمم همین حسو دارم ، خیلی وقتا یه مدت طولانی نه سراغی ازش میگرفتم نه پیامی میدادم نه هیچی 

اونم تک توک پیش میومد توی اون مدت خودش پیام بده بیشترم این مدلی سر صحبتو باز میکرد که یه پست تو اینستاگرام میفرستاد برام 

در کل فک نمیکنم چیز خاصی از سمت اون باشه

از هر طریقی میشه پیشنهاد بدن ،برای خودم اینطوری بود که پسره به دوستام گفته بود که به من بگن و منم خی ...

میگن باهم دوست شیم؟ اخه. من دوست معمولی مشکلی ندارم ولی دوست پسر نه منطورشون دومیه نه؟ 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
 منم مث شما بودم .توی محیط کارم از دونفر خوشم اومد یکسالی میشد. فک میکردم اوناهم خوششون بیاد&nb ...

اره واقعا 

همیشه هم میگم خدایا اگه میدونی برام خوب نیست یه نشونه بهم بده که بتونم ازش فاصله بگیرم 

در‌مورد یکی از این پس از ازش بپرس بگو میشناسی بهم پیشنهاد داده بنظرت چطور آدمیه ا گه حسی بهت داشته ب ...

ببینید این ادم واقعا منو گیج میکنه 

یبار یکی از دوستای مشترکمون یه پسری رو بهم معرفی کرد و گفتم باهاش دوست شو ، بعد که به این گفتم یطوری رفتار کرد انگار خوشش نیومده 

گفت اون چیکارس که برای مردم زید جور کنه؟🤦‍♀️

لابلای کاراش یه چیزایی میبینم که نمیذاره یهویی رها کنم همه چیو 

همیشه با خودم میگم نکنه اونم ته دلش میخاد 😪

آدم جدید نمیاد لعنتی😂

متاسفم پیشنهادی ندارم🗿🚶‍♀️♥️

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 
اره واقعا  همیشه هم میگم خدایا اگه میدونی برام خوب نیست یه نشونه بهم بده که بتونم ازش فاصله بگ ...

پس حتما یه سوره یا دعا شروع کنب خوندن. مطمین باش خدا نشون میده برای من ک اینطور بود