2777
2789
عنوان

وابستگی به یه پسر توی دانشگاه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 51 پست
از اون موقع یه عالمه پسر بهم پیشنهاد دادن که بعضیاشون خوب بودن ،، ولی با خودم کنار نمیام با کسی که ب ...

این اصلا کار درستی هم نیست نکنی اینکارو😐مگه بقیه بازیچه دستتونن

❤️"𝓗𝓸𝓹𝓮 𝓲𝓼 𝓽𝓱𝓮 𝓼𝓽𝓻𝓸𝓷𝓰𝓮𝓼𝓽 𝓯𝓸𝓻𝓬𝓮"❤️                     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون موقع یه عالمه پسر بهم پیشنهاد دادن که بعضیاشون خوب بودن ،، ولی با خودم کنار نمیام با کسی که ب ...

یه سوال پسرا چجوری پیشنهاد میدن؟ شما چجوری رد میکنی؟ برام تاحالا پیش نیومده😂 سوال شده برام

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤
تو اکیپ اگه از اول میرفتی باهاش بیرون اشتباه بوده کلا دوتایی باید برید سر قرار تا رامش کنی

خب همین نمیشد که بگم تنهایی بریم بیرون ، یبار بهم گفت امتحانتو که پاس شدی شیرینی بده منم گفتم بریم ولی حس کردم اون خودشو گرفت و بهونه اورد منم دیگه پیگیر نشدم

اینکه تو شروع کننده بودی و اون علاقت و فهمیده یه جورایی دافعه حساب میشه درواقع ممکنه اونم بدش نیاد ازت ولی اینکه حس کنه هروقت بخوای هستی و دست نیافتنی نیستی  براش جذاب نیست  و اون قدر کشش نداره بیاد طرفت.. به نطرم یه مدت بهش جواب نده یا معمولی باش .. بعد هم بهش بگو راستش یکی دومورد پیشنهاد آشنایی دارم و میخوام رو اونا فک کنم به نظرم زیاد درست نباشه این قدر صمیمی با همکلاسیم  باشم ... 

منم یکی هست دوستش دارم خیلی وقته  بعضی وقتا در ارتباطیم از کجا بفهمم به عنوان دوست میبینه منو ...

خب توی رفتار طرف مشخصه ، توی حرفاش، توی موضوعایی که سرش چت میکنید 

پسری که دلش بخاد حتمن یه نشونه هایی میده حتی اگه خیلی خجالتی باشه 

ولی پسری که نخاد رو فک کنم نمیشه کاریش کرد

ی آدم جدید تو زندگیت بیاد قبلی رو یادت میره

این ذات انسانه🙂

میدونی... افراد تیمارستان دیوونن ولی در واقع عاقل ترینن ! 🙂 اعصاب درستی ندارم لطفا با من بحث نکنید>> ( تاپیک توهمی ) 
اینکه تو شروع کننده بودی و اون علاقت و فهمیده یه جورایی دافعه حساب میشه درواقع ممکنه اونم بدش نیاد ا ...

میتونی هم خودت و کم کم کنار بکشی  اون اگه دوستت داشته باشه و نخواد از دستت بده بیشتر پیگیر میشه و پیشنهاد میده اگر نه چه بهتر که  رابطتت و قطع کردی

منم مث شما بودم .توی محیط کارم از دونفر خوشم اومد یکسالی میشد. فک میکردم اوناهم خوششون بیاد 

دعای توسل خوندم روزی دوبار .  از خدا خواستم بهم نشون بده دوستم دارن یا حسی ندارن تکلیفم روشن بشه.

وقتی شروع کردم برای اولی از هفته اولی یعنی 7روز بعد خوندن توسل همش درباره پسره حرفهای بدی میشنیدم که پسرخوبی نیست دختر بازه. و بالاخره مطمین شدم لیاقت منو نداره.

دومی هم بعد چندروز ک شروع کرده بودم فهمیدم اقا قصد مهاجرت داره . من ک ندارم دیگه دلمو زد.

میخوام بگم بسپار ب خدا تا تکلیفتو روشن کنه. خدا خودش قشنگ راه درست نشون میده. 

در‌مورد یکی از این پس از ازش بپرس بگو میشناسی بهم پیشنهاد داده بنظرت چطور آدمیه اگه حسی بهت داشته باشه مشخص میشه اگر هم نبود که  با خیال راحت بذارش کنار