2777
2789
عنوان

وابستگی به یه پسر توی دانشگاه🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 51 پست
میگن باهم دوست شیم؟ اخه. من دوست معمولی مشکلی ندارم ولی دوست پسر نه منطورشون دومیه نه؟ 

پسری که مستقیم بگه باهم دوست شیم بنظر من یه نظر دیگه روت داره طبق تجربم 

ولی پسری که بخاد باهات واقعا دوست معمولی باشه دقیقا مثل یه دوست معمولی دختر باهات برخورد میکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید این ادم واقعا منو گیج میکنه  یبار یکی از دوستای مشترکمون یه پسری رو بهم معرفی کرد و گفت ...

من تجربه زیادی ندارم ولی بنظرم اگر بخوادت حداقل یه پیشنهاد دوستی و آشنایی میده البته بعضی از پسرا هم در مورد اینجور مسائل  محتاطن و تا زندگی شخصی شون یا از لحاظ مالی جمع و جور نشه دنبال ازدواج نیستن  بعضی دیگه هم مغرور ان و از ترس جواب رد پا پیش نمیذارن بعضی هم یه نفر و تو آب نمک دارن و دنبال موردی دیگه هم هستن  

مطمئنا این مدت آشنایی یه حداقل حدسی می‌تونه بهت بده که این آقا واقعا خواهان شما هست یا نه  ولی بنظرم علاقش بیشتر دوستانه هست تا اینکه از روی نیست خاصی باشه

من تجربه زیادی ندارم ولی بنظرم اگر بخوادت حداقل یه پیشنهاد دوستی و آشنایی میده البته بعضی از پسرا هم ...

خب ببینید چیزی که من تو این مدت از شخصیتش برداشت کردم اینه که مغروره و اروم و حس میکنم یخورده محتاط 

یبار بهم گفت من تا وقتی شرایط زندگی خودم از نظر ماشین و و.. اوکی نیست چرا باید با یه وختر وارد رابطه بشم ؟

یعنی خیلی رو این مسائل حساسه 

شایدم یه مشکل دیگه داره که من نمیدونم ...

پسری که مستقیم بگه باهم دوست شیم بنظر من یه نظر دیگه روت داره طبق تجربم  ولی پسری که بخاد باها ...

اها مرسی یعنی کلا دوستی معمولی رو پشنهاد نمیدن 

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤