2777
2789

چیکار کنم؟ خیلیییی آشغالن خیلی فرصت طلب و روم خور و کثیف اند مخصوصا دوتا از خانواده هاشون، یه رفتارهای چندشی دارن یه حرفایی میزنن غیره قابله تحمله برا من  هروقت ریخته نحسشونا میبینم تا یکی دو هفته بعدش اعصابم میشه سیستم فاضلاب

چجوری جوابه پررویی ها و چشم درندگی ها یه خاله امو بدم؟ فک میکنه همه نوکر خودش و خانواده اشن، آسمون پاره شده این عتیقه های پرروی آویزون افتادن پایین، بنا به دلایلی یه خاله ام و خانواده اش و حتی همه ی خانواده ی کثیفه شوهرش آویزونه خانواده ما هستن، یه دایی ام هم با زنش آویزونه ماعه، همه جوره از خانواده ی ساده ام سواری میگیرن، عزا گرفتم تا حدود یکساعت دیگه میان نمیتونم تحملشون کنم غیر قابل تحملن، من سرمو هروقت پیششونم با چیزای دیگه گرم میکنم ولی فایده نداره صدای نحس شون رو میشنوم چیا میگن و چیکار میکنن و خانواده منم چقد احمق و ساده اند شدن گاو شیرده این عوضی ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی الانم که دارن میان همین خاله ی سلیطه دستور داده که باید امشب بیاییم خونه اتون عوضی ها به قصد و غرضی میان... برا فضولی... برا دیدن اینکه چی به درد بخور جدیدا برای ما اومده که بلافاصله تو گوشه مامانم کنن ما اینارو میخاییم مامانم فردا دزدکی بچپونه تو کیفش ببره براشون... برا اینکه داداشم خرحمالی هاشونا کنه... خسته شدم اعصاب برام نمونده کاش یه اتفاقی می افتاد از شره منحوسشون راحت میشدم... بخدا تا حالاا آدم هایی و خانواده هاایی به آشغالی و پست فطرتی اینا ندیدم

چرا میخوان بیان؟ مهمونی؟ خودتون دعوت کردین؟

خودتون نه مادرش دعوت کرده 

اختیار دار مادرشه 

ولی من اگه بچم از کسی یا کسایی بدش بیاد قیدشون میزنم 

عزیزترن کسم بچمه

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

خوب خانوادت چرا باهاشون ارتباط دارن؟

چون ساده اند؛ اعتماد به نفس ندارن فک میکنن این عوضی ها لطف هم بهشون میکنن که باهاشون در رفت و آمدن... خانواده ام نمی فهمن هیچکدوم کور و کر شدن، فقط بابامم اینارو میشناخت که چند ساله خیلییی عجیب عوض شده البته خبر دارم که چیز خورش کردن مامانما خر کردن چند ساله پیش بردنش پیشه دعانویس تو بالشت بابام و تو اتاقشون 3 تا دعا پیدا کردم همون زمان!!! داداشمم خیلیییی بچه مامانیه تت تااثیر مامانمه!!!! بخدا اشکم داره در میاد نمیدونم 4-5 ساعت چجوری خودما کنترل کنم تو روشون بالا نیارم، چجوری جلوی وقات ها و پررو بازی های بی حد و اندازه این خاله ام سکوت کنم و هیچی بهش نگم!!! ازشون متنففففرم، از بچگی ازشون متنففففر بودم مامانم به زور میبردم خونه هاشون تا همین الان

چرا میخوان بیان؟ مهمونی؟ خودتون دعوت کردین؟

آره مهمونی نخیر دعوت نکردیم نمیذارم مامانم دعوت کنه، ولی مدام میگفت بهشون شام بدهکاریم!!!!! در صورتی که ما بیشتر از 7-8 ساله اصن شامی خونه اونا دعوت نشدیم نمیدونم چه بدهکاری ای داریم!!! حالا هم ولی نذاشتم مامانم دعوت کنه همین خاله ی عوضی یه سلیطه دستور داده که میخاییم بیاییم خونه اتون همه امون! اونم شوهرش بهش گفته چون هم التماس دعا دارن از داداشمم عوضی ها!!! هم اینکه میخان تا تازه این وسیله ها رو داریم و خودمون حتی درشونا باز نکردیم یا استفاده نکردیم این خاله ی عوضی بیاد بگیره از مامانم بر داره ببره!!! بخدا اگه امشب به مامانم بگه بیار نشون بده یا مامانم بخاد دزدکی نشونش بده میرینم دهنه خاله ام، یهه سال همین خاله عوضی ام ایستاد تا بقیه مهمون ها برن بعدش خودش اومد نشست تا نصفه شب سره غنایم و سره چمدون ها ما!!!! الهی که خودش و خانواده اش تو کمرشون بزنه به زمین گرم بشینن انققققدم حروم خورن که حد نداره از گدایی با ماله مردم خوری و تقلب و رشوه بیا ببین به کجا رسیدن

درکت میکنم نخوای ببینی ولی خب چاره چیه

مغزهای سرم داره پاره میشه دیشب تا صبح خابم نبرد همش دعا میکردم که شری بیفته تو خانواده اشون که امشب کنسل بشه مجبور نشم ریختشونا ببینم،

مغزهای سرم داره پاره میشه دیشب تا صبح خابم نبرد همش دعا میکردم که شری بیفته تو خانواده اشون که امشب ...

رگ های مغزم... ا زبس اعصاب و و حالم داغونه حواس برام نمونده، اینم بگم چند وقته شدید دنبال اینن رابطه منو با خانواده ام ینی پدر مادر برادرم قطع کنن!!! حتی مامانمم چند هفته پیش حرفشونا تکرار کرد تو بقیه تااپیک هام نوشتم، بخداا همه مونا مریض کردن... هرکسی که شبیه خودشون نباشه!!!

چقدر عصبانی هستی🙄😔

عاخه نمیدونی چی هستن بخدا هیچکدومتون مطمئن ام تا حالا آشغال هایی مثه اینا ندید، بابا شوهر خالم از دسته این قوم جوری مریض شده که داره روزی 15 تا قرص میخوره بیماری هشام عصبی، همیش دو دستی میزنه تو سرش ... میگه عمر و زندگی منکه حروم شد آتیش گرفت با اینا باقی عمرم رو هم نمیخام کاش زودتر بمیرم... بزرگتریم آرزوش مرگ عه بیچاره! زنه دایی هام دوتاشون رو بلاهای به سرشون آوردن که بخدا حتی به خودشونم گفتم من براشون خون گریه میکنم که دخترای بدبخت از بده روزگار گیره این خاندان افتادن... فقط میتونم بگم خدا لعنت شون کنه خودشونا و هفت جد و آبادشونا... پدر مادرشون فوق العاده شیطان صفت اند عوضی اند کثیف اند سلامت روانی ندارن... خب معلومه بچه هاشونم چی از آب در این دیگه... این همه زاییده زنیکه عجوزه یه آدم درست حساابی توشون پیدا نمیشه

خودتون نه مادرش دعوت کرده  اختیار دار مادرشه  ولی من اگه بچم از کسی یا کسایی بدش بیاد قی ...

خوشبحال بچه ات خانواده من همچین فهم و شعوری ندارن از همون 4-5 سالگی ام حتی وقتی میدیدم چقد کثیف و چندشه شخصیت هاشون مدام غیبت بقیه بقیه عقده و حسودی بقیه... به مامانم میگفتم اینا همش غیبت میکنن همش حرفای حال بهم زن میزنن عوق ام میگیره از رفتارهاشون... سره فحش رو میکشت بهم، مامانم تعصب عجیبی داره به خانواده اش فقط اسمشونا بیارم بقیه جمله ام تموم نشده مثه هیولا میپره بهم چشاش قرمز میشه... صورتش قرمز و عجیب میشه!!! بعله متاسفانه اختیار داره کاملش مامانه عجوزه اشه با یه خواهرش! مهمونی امشب به دستوره این خواهرشه که منم کاملا قصد و نیت شونا میدونم که براچی میخان بیان فک میکنن همه مردم خر تشریف دارن فقط خودشون زرنگن!!!!

خوشبحال بچه ات خانواده من همچین فهم و شعوری ندارن از همون 4-5 سالگی ام حتی وقتی میدیدم چقد کثیف و چن ...

منم چون مادرم شبیه مادرت بود برای بچم‌جبران کردم و حاضر نیستم ناراحتیش ببینم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

آره مهمونی نخیر دعوت نکردیم نمیذارم مامانم دعوت کنه، ولی مدام میگفت بهشون شام بدهکاریم!!!!! در صورتی ...

عزیزم انقد خودتو اذیت نکن. ارزش نداره. به فردا همین موقع فکر کن که دیگه گذشته

شب است و هرکسی، به تعلقی گرفتار..........حضرت سعدی