2777
2789
عنوان

وکیل یا آشنا به حقوق

88 بازدید | 12 پست

پدری میتونه به اجبار فرزند رو تا روز طلاق پیش خودش نگهداره ؟ بچه ها نمیخوان با پدر باشن و همچنین پدر معتاده و توان مالیم نداره از طرفی بیماری روانیم داره اما جهت تهدید مادر میخواد بچه هارو به زور بگیره

این کاربری متعلق به n نفر می‌باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم  شکایتم نمیتونه بکنه ؟  الان باید کمپ باشه از اونجا فرار کرده 😑

بچه هات خودشون باید بیان پیش مادر  و اگر به زور خواست ببره زنگ بزنید ۱۱۰ و بچه ها جیغ و داد کنن بگن نمیایم بعد دستور  موقت بگیری مبنی بر حضانت پسرها صورت جلسه پلیس رو نشون میدی بچه هارو میاری دادگاه تا بگن که نمی خوان با پدر باشناز قاضی می خوای ارجاع بده روانشناس تا نامه بده که بودن با پدر براشون به صلاح نیست

این نیز بگذرد .....
بچه هات خودشون باید بیان پیش مادر  و اگر به زور خواست ببره زنگ بزنید ۱۱۰ و بچه ها جیغ و داد کنن ...

باشه

پس پسرا خودشون میتونن انتخاب کنن آره ؟ 

نه عزیزم نمی تونه

ولی برای اینکه مجبور نشی دنبال کارهای قانونیش بیفتی از بچه ها مراقبت کن که باباشون بی اجازه نبردشون 

اگه اومد ببره بچه ها رو زنگ بزن ۱۱۰ 

بچه ها به مامور ها بگن که می خوان پیش مادر باشن

و این موارد صورت جلسه بشه

کاربریِ دومم🌊 اینجا راحت و خوش‌حال، مینویسم و مینویسم و مینویسم 🤍✨دانشجو و شاغل👩🏻‍🎓مردم معمولا انسان‌های موفق رو دوست ندارن، ولی من ترجیح میدم یه موفقِ موردِ نفرت واقع شده باشم ... 🦄🤸🏻‍♀️در ۲۷ سالگی به سر می برم و اونچه که می خواستم رو دارم... مسیر برام روشنه و روز به روز همه چی بهتر میشه😍💫مرسی خدای بی نظیرم 💖😍
خودشون نه فعلا ولی باید صحنه سازی هایی که گفتم انجام بدن

عزیزم ببخشید زیاد سوال میکنما 

طبق این حرفایی که گفتم اعتیاد و تهدید و... 

چندتا مامورم شاهد داریم

میتونیم پدرو از حضانت محروم کنیم ؟