2777
2789

بیاید ترسناک ترین چیزی که براتون اتفای افتاده یا شنیدینو بگین 

خودم:

رفتیم تعطیلات یه خونه مال زمان قاجار که کم کم ۱۵۰ ساله بود شب موقع خواب تصمیم گرفتیم یه دوری بزنیم 

رفتیم توی یه جایی که شبیه انباری بود داخلش کاملا روشن بود ولی هرچی دوربینو میگرفتیم سیاه میشد و یه جفت چشم هم پیدا بود 

در حالی که هیچکس رو ما نمیدیدیم 

جدا تا صبح گرخیدیم

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 
برو یوتیوب ویدیوهای مایا ببین بیشتر میگرخی🗿 Maya thefish

من هنوز در فاز گرخیدن موندم بعد ببین اونشب تو حیاط خوابیدیم همش سنگینی نگاه یکیو حس میکردم دستشویی هم داشتم ولی دستشوییش دور تو تاریکی بود

تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهی نگه دارند ؛آن‌ها از روشن شدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه قدیمیا همشون همینن کلا ادم میره یه انرژی منفی میگیره

حالا فکر کن رو دراش با رنگ قرمز شبیه خون دعا ن‌وشته بودن

هیچ دوربینی درجهان از جن یا روح ضبط و ثبت نکرده اصلا با دوربین دیده نمیشن  برو فیلمهای محققین و ...

مایا هم هیچ فیلمی از دوربین نزاشته فقط خاطرات ترسناک بقیه ادمای و حتی داستانای غیر ایرانی

لطفا وقتی یه کامنت میزاریم انقدر ریپ نزنین کل بندازین من به استارتر گفتم نه شما پس به شما مربوط نمیشه چشم همین که شما دانشمندی کردی اطلاع دادی کافیه😂

مایا هم هیچ فیلمی از دوربین نزاشته فقط خاطرات ترسناک بقیه ادمای و حتی داستانای غیر ایرانی لطفا وقتی ...

انقدر ریپ،،  نهایت ۲تا کامنت بود اینهمه رو از کجا اوردی؟ 

داستانهای و خاطرات اطرافیان اوکی... 😐😑

خواستم بپرسم چندسالته تو پروفایلت دیدم حدس زدم بچه ای موفق باشی ✋🏻

انقدر ریپ،،  نهایت ۲تا کامنت بود اینهمه رو از کجا اوردی؟  داستانهای و خاطرات اطرافیان ...

اره خداروشکر سنم کمه ولی با این سن کم بلدم به کسی توهین نکنم و شعور و چیزی دارم که شمایی که سنت بالاس نداری😉