2777
2789

استرس ارایشمو دارممم

و اینکه بالای خونه مادر شوهرمم

خواهرانه چندتا نکته بگین

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"

نمیتونستین خونه جدا بگیرین؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا استرس نداشته باش اون روز فقط خوش بگذرون چون شما و آقا داماد گل مجلس هستین و سعی کن در همه حالت لبخند به لبت باشه و شب خوبی رو ان شاءالله داشته باشی و خوشبخت در کنار هم بمونید

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💚🌱

ب سلامتی ایشالا 

منم همین چند روز پیش عروسیم بود تنها پشیمونیم اینک چرا چندتا سلفی نگرفتم و اینک شارژ گوشی تموم شد با آهنگی ک دوس داشتم نتونستم فیلم بگیرم 😂😂😂

پس توام یادت نره حتما سلفی بگیری

خواهرانه بهت بگم نمیخوام توی دلتو خالی کنم 

من خودم خونه بغل دستی مادر شوهرم هستیم .فک کن همه چیز جدا هیچ چیز مستقلی نداریم 

آخرش زهر ریخت تو زندگیمون ۵ماه بعد از عروسی داشت کارمون به جدایی میکشید کاش خونه ات ی جا دیگه بود 

جوان زحادثه ای صد سال پیر میشود گاهی....
ب سلامتی ایشالا  منم همین چند روز پیش عروسیم بود تنها پشیمونیم اینک چرا چندتا سلفی نگرفتم و ای ...

استرس ارایشتو نداشتی؟

من اصلا نمیتونم خودمو تصور کنم 

گوز در زبان ترکی ب معنی چشم هس"تلفظش هم گُز"