2777
2789

سلام دوستان.راهی که خودم رفتم برای از بین بردن شپشهای سر رو بهتون میگم شاید به درد یه نفر بخوره 

حدودا بیست روز پیش حنابندان دختر عمه ام بود.ما برای شب حنا بندان لباسهای محلی می پوشیم و چون یکم قیمتش بالا هست و جاهای دیگه کارایی نداره و نمیشه پوشید  معمولا این لباس رو برای چند ساعت اجاره میکنیم که کاش پاهام میشکست و نمی رفتم  برای اجاره ی لباس 

منم اومدم برای حنا بندان یه لباس برای دخترم و یه لباس برای خودم اجاره کردم خلاصه بعد از چند روز که از پوشیدن لباس می گذشت 

یه روز مادر شوهرم به طور اتفاقی توی موهای دخترم و داشت نگاه میکرد که یهو گفت بیا توی موهای دخترت نگاه گن ببین این دونه های سفید چیه من درست چشمم نمی بینه خیلی ریزه

چشمتون روز بد نبیند وقتی رفتم نگاه کردم دیدم ای داد بیداد بدبخت شدم اینا تخمای  شپشهه😖

یه لحظه شوکه شدم نمیدونستم باید چیکار کنم  دست و پام رو گم کرده بودم

ولی بعد به خودم اومدم و از مادر شوهرم پرسیدم باید چیکار کنم که گفت اولین کار اینا که بشینیم یکی یکی این تخم ها روکه بهش میگن رِشک از توی موهای دخترت در بیاریم

خلاصه اینکه حدود دو ساعت داشتیم توی موهای دخترم می گشتیم و اینا رو در میاوردیم

بقیه رو پست بعد میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تجربه کردم فقط و فقط و فقط قطره کیمیا 

تمام

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

به مادرم زنگ زدم گفتم چیکار کنم؟

گفت قدیما که این مساله خیلی پررنگ بود و داروی خاصی نبود مردم به سرشان پودر لباسشویی دستی میزدن

منم بعد که به سر دخترم روغن زدم بدون اینکه سرش رو بشورم به سرش کلی پودر لباسشویی زدم و با یه کلاه پوشوندم

تاکید داشتن که باید پودر لباسشویی دستی باشع

بچه من دخترم رو شب با همون روغن و پودر لباسشویی که روی سرش بود خوابوندم

همشم میگفت سرم میخاره

اما اصلا باز نکردم تا فردا صبحش کا اومدم بازم اون مخلوط حنا رو گذاشتم روی سرش و کامل نخ به نخ موهاش رو پوشاندن با حنا 

بعدم حدود ۳ساعت بعد بردمش حمام و حسابی با آبی که از ولرم یکم داغتر بود موهاش رو شستم

و زیر آب چندبار با شانه ی دندانه باریک چوبی شانه کردم که اگر چیزی باشع گیر کنه به شانه و با آب داغ کنده بشه از موهاش

ولی خب تو این بین همه ی لباسها و پتو ها و روبالشیها و خلاصه همه چی رو شستم حتی سفرمون رو

انگار فقط فرشامو نشستم

این مخلوط حنا رو دو روز به مدت ۳ساعت میزاشتم روی موهاش

اینم بگم که ۳روز پشت سرهم توی حمام موهاش رو با پودر لباسشویی دستی میشستم بعد شامپو میزدم و هر روز حدود ۲یا ۳ساعت تار به تار موهای رو نگاه میکردم که اگر لاشه ی اون رِشکها مونده باشه توی سرش با دست بکشم بیرون از توی موهاش