2777
2789
عنوان

راهکار قطعیه از بین رفتن شپش که خودم تجربه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 43688 بازدید | 24 پست

اینم بگم که فکر نکنید اگر با پودر لباسشویی موها رو بشوریم خراب میشن نه اصلا این جور نیست 

من خودم هم برای اینکه مطمئن بشم و خیالم راحت بشه که شپش ها از سر دخترم به سر من نرسیده باشن همه ی این کارا رو کردم

و چند بار موهام رو با پودر لباسشویی شستم و بعد شامپو زدم

هیچ مشکلی برام پیش نیومد

نگران نباشید

برای  از بین بردن شپش ها بهترین کار استفاده از همین پودر لباسشویی دستی هست چون شپش ها رو میکشه به خاطر آنزیم هایی که داره

و من خودم با چشم دیدم اثرش رو

وقتی کلاه رو از سر دخترم برداشتم و میخواستم حنا بزنم توی موهاش نگاه که کردم  دوتا دونه شپش دیدم که مرده بودن 

اینم بگم من هنوزم دو یا سه ساعت قبل از حمام به موهای دخترم سرکه ی سیب اسپری میکنم تا پیشگیری کنم و توی شامپوش هم سرکه ی سیب می ریزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه ی خودم رو در اختیارتون گذاشتم فقط برای اینکه اگر کسی گرفتار این مشکل هست به دردش بخوره و استفاده کنه

امیدوارم که اول از همه با این مشکل بر نخورید 

ولی اگر یک درصد این قضیه براتون پیش اومد حرفای من راه حلی برای این مشکل باشه

پدر شپش‌ها رو درآوردی دیگه 😂😂😂 خداروشکر از بین رفتن

😁😁آره واقعا 

در کنارش پدر خودمم در اومد از بس که کار کردم و همه ی وسایلی که دخترم باهاشون در ارتباط رو شستم

سخت بود اما خدارو شکر تاثیر داشت و از بین رفتن

رفع قطعی شپش سر فقط در یک جلسه ،بدون نیاز به پاکسازی منزل با مواد صددرصد گیاهی و تضمینی زیر نظر آرایشگر تخصصی ،برای مشاوره تماس بگیرید.تمامی رشک ها و شپش ها در یک جلسه تضمینی رفع میشوند.

09380721074

رشک ها خودشون میمیرن ولی تخم هاش خیلی سخت از بین میره و در مقابل انواع موادی که استفاده میشه مقاوم میشن خدارو شکر ما درگیرش بودیم ولی بایه محلول که  از یه سایت خریدم با یه بار استفاده ازش کاملا رفع شد تخم هاشم از بین رفت 

سلام خدمت عزیزان

دو سال پیش پسرم از مهدش متاسفانه شپش گرفت وبه منو دخترم سرایت کرد تا حد جنون رفتم و هر روشی که گوگل و نی نی سایت بود استفاده کردم .از شیشه شیشه سس بگیر تا رنگ مو،سرکه،آب پیاز،حنا،آب اسفند،شامپو از عطاری ،شونه کردن هر روز ،تاشستن هر روز لباسها وملحفه و پتو و بالشت و اتو جلوی آفتاب پهن کردن فایده نداشت که نداشت ۳ هفته طول کشید😭 تا اینکه شانسی با سلام سرچ کردم یه قطره شپش بالا اومد که نزدیک ۶۰۰ نفر رضایت داشتند بانا امیدی سفارش دادم و استفاده کردیم باورتون نمیشه عین معجزه یکروزه از بین رفتند،فقط بعد از دستور روی بسته حمام برید و موها رو با شونه مخصوص شونه کنید که شپش و رشک مرده از موها جدا بشه...غرفه ای که سفارش دادم قم بود اسمش آمنه درخشان و کاملا بدون ضرر.ان شاءالله که نتیجه بگیرید