2777
2789
عنوان

خانمایی ک کودک رفلاکسی دارن

136 بازدید | 32 پست

سلام مامانای مهربون پسر من از همون ابتدا رفلاکس داشت تا الان ک ۵ ماهشه الان خیلی شدید تر شده همش بالا میاره و اصلا شیر نمیخوره خیلی دارم عذاب میکشم دکترم بردن دارو داده ولی بی تاثیر میشه نظرتونو بگین .. کمکی شروع کنم ؟؟ بدتر نشه..😩

والا پسر من چهار ماهشه داغون شدم انقدر بالا میاره اس امپرازول ۱۰ میدم بچه ام یبوست کرفته دیگه واقعا بریدم

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر من هم از اول رفلاکس داشت نه اینکه زیاد بالا بیاره ولی علائم دیگه داشت که اون موقع دکتر شربت رانیتیدین با قطره متوکل پرامید داد  وچند روش مثل بالاتر بودن سرش موقع خواب یا تاب ندادنش روپا نخوابونمش وخودم هم پرهیز غذایی داشتم به خاطر شیر دادن الان دخترم ماشالله ۴ ساله است هرچند الان هم وقتی شکلات زیاد میخوره یا وقتی مریض میشه میگه آب داغ میاد دهنم منم بهش ناشتا پنتوپرازول میدم اونم به تجویز دکتر

والا پسر من چهار ماهشه داغون شدم انقدر بالا میاره اس امپرازول ۱۰ میدم بچه ام یبوست کرفته دیگه واقعا ...

منم همینو میدم اره واقعا خیلی دلم میسوزه بسکه معدش ترش میکنه

منم همینو میدم اره واقعا خیلی دلم میسوزه بسکه معدش ترش میکنه

بچه شمام دماغش کیپ میشه و سینه اش خس خس میکنه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
دختر من هم از اول رفلاکس داشت نه اینکه زیاد بالا بیاره ولی علائم دیگه داشت که اون موقع دکتر شربت ران ...

منم همه این راهارو دارم امتحان میکنم خدا برات نگه داره دختر نازتو کوچولوها خیلی معصومن

اره گلوش مثل بزرگا خس خس میکنه 

پسر منم ایتجور هر چند وقت ی بارم بینیش کیپ میشه ک دکتر میگه بخاطر رفلاکس 

واقعا ؟ الان نان ۱ میخوره بنظرت عوض کنم؟

چراaRک مخصوص بچه های رفلاکسی رو نمیدی