2777
2789
عنوان

خانمایی ک کودک رفلاکسی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا ترسیدم عوض کنم 

کلا شیر خشکی ک aRداره مخصوص بچه های رفلاکسیه

وزن دهیش چطور؟

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
دعا میکنم زود خوب شن پسرت زیر بال خدا باشه ابجی

همچنین عزیزم عاقبت بخیری بچه ات رو ببینی

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
بدنیس ولی این ماه کلا ۱۰۰ گرم اضاف کرده

منم هنوز پسرمو نبردم فکر کنم برای منم اصلا اضافه نکرده باشه

شما چ چیرای رو دکتر گفته نخوری رعایت کنی

واقعا ؟ الان نان ۱ میخوره بنظرت عوض کنم؟

آره عزیزم باید شیر خشک مخصوص رفلاکس بدی حتی رو قوطیش هم نوشته اینو بده ببین چقدر تغییر میکنه

منم اول نان میدادم ولی خب بعد عوض کردم واقعا راحت شدم بعدش

منم همینو میدم اره واقعا خیلی دلم میسوزه بسکه معدش ترش میکنه

با شیر خشک درست میشه از الان به بچه دارو نده عزیزم 

من که پسرم رو دوبارم بستری کردم وقتی نوزاد بود چون بالا میاورد شیر میرف تو ریه اش وعفونت میشد 😢😢چقدر سختی کشیدم اصلا دوس ندارم یادم بیاد😔

ماشالله بعضی دکترا وبیمارستانم که مخالف شیر خشکن که چیزی نمیگن بعد رفتم پیش یه دکتری تا گف شیرش رو عوض کن 

الان خداروشکر پسرم ۲سالش شده😍

پسرم شیر خشکیه 

اها سلامت باشه شیر خشکشو عوض کنی خیلی بهتر میشه

با شیر خشک درست میشه از الان به بچه دارو نده عزیزم  من که پسرم رو دوبارم بستری کردم وقتی نو ...

علائم عفونت ریه اش چیا بود

علائم عفونت ریه اش چیا بود

یه بار که چهل روزش بود قطره آد پرید گلوش نفسش رفت با آمبولانس بردم بیمارستان 

سری بعدم بعد واکسن دوماهگی سرفه وخس خس سینه وتب هی شیر بالامیاورد حتی از بینی

بعد که شیر خشکش عوض کردم درست شد

یه بار که چهل روزش بود قطره آد پرید گلوش نفسش رفت با آمبولانس بردم بیمارستان  سری بعدم بعد واک ...

اها خدا تن سالم بهش بده