2777
2789
عنوان

فوبیا زلزله گرفتم😭😭

309 بازدید | 33 پست

مشهد دقیقا روز در میون بدجور میلرزه .من قبلا ترس زلزله داشتم اما الان خیلی حالم بده🥲نمیتونم بخوابم ،یکسره میرم بیرون از خونه .ترس از مرگ ندارم فقط از این لرزش ها میترسم دست و پام بیحس میشه و گریه میکنم.اصلا از این شرایطم راضی نیستم توروخدا بگین چیکار کنم؟ میگن گسل های مشهد فعال شده با زلزله های افغانستان

منم میترسم دوروزه میخوام حموم برم هنوز نرفتم.کاری نمیتونیم بکنیم توکل به خدا

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان دقیقا حس ترس تو رو دارم..

خدا بهمون رحم کنه...

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
باورت میشه من یدونشم متوجه نشدم😑😐

مشهدین؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

پارسال هم ما تا اردیبهشت همین مشکلو داشتیم

بدش اینجاست یوقتایی میاد که خوابیم 

چند بار داشتم سکته میکردم ولی خداروشکر فعلا امسال رحم کرده نمیاد

هدفی دارم که برایش سه ساله میجنگم ارزو میکنم هرکسی به دعا های من امین بگوید به بزرگترین خواسته اش برسد

اینجا چند بار زلزله اومد منم نزدیک دو ماه داغون بودم شبا ی  صدا کوچیک میومد از خواب میپریدم قلبم میومد تو دهنم وقتی ام زلزله اومد دقیقا مثل تو بودم همینجور پاهام بی حس شد نتونستم تکون بخورم اصلا خیلی بده درکت میکنم

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻
دیشب ساعت ۴ونیم صبح

آره وحشتناک بود

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
خوش بحالت.خونتون طبقه چندمه؟ من چهارمم خیلی بد تکون میخوره

همکفم

یبار دیگشم سرکار بودم همه ریخته بودن تو خیابون من اصلا متوجه نشده بودم

دیشبم شوهرم بیدارم کرد گفت داره زلزله میاد گفتم دروغ نگو به لوسترا که نگاه کردم دیدم دارن عین گهواره تکون میخورن ولی بازم من حس نمیکردم گرفتم خوابیدم