2777
2789
عنوان

هیچ وقت به خواسته هام نرسیدم

548 بازدید | 43 پست

با اینکه همیشه میجنگیدم همیشه تلاش میکردم نه تو شغلم نه تو ازدواجم همیشه برخلاف میلم اتفاق میفته همه چی 

افسردگی شدید دارم میگیرم نمیتونم بپذیرم 😭

مادرم مبگه تقدیرته پس اگه اینطوری باشه عادلانه نیست 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

انگار دنبا تمام تلاششو میکنه من به خواسته هام نرسم من هی بدوم هی بجنگم ولی نرسم

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار دنبا تمام تلاششو میکنه من به خواسته هام نرسم من هی بدوم هی بجنگم ولی نرسم

و اون جمله دکتر شریعتی هم واقعا برقراره تو جامعه 

من در سرزمینی زندگی میکنم که دویدن سهم کسانی ست که نمیرسند و رسیدن سهم کسانی که نمی دوند 

ولی امیدوارم خدا نتیجه تلاشای مارم بده ما که تا تونستیم با توجه به شرایطمون تلاش کردیم

خیلیامون همینیم منم خیلی تلاش کردم لااقل به شغل خوبی برسم نشده فعلا خدا بزرگه شاید اوقات خوش ما زین ...

حالم خیلی بده خیلی 😭😭😭

منم همینطور مخصوصا تو ازدواج خیلی ناموفق بودم دلم گرفته و شکستم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

کتاب تمرین نیروی حال بخون میگه هرچی هست در زمان حاله آینده و حسی که منتظریم  بهش برسیم همین الانم داریم فقط بهش توجه نمیکنیم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
چرا چندسالته بیشتر بگو، منم 27 سالمه ارشد دارم بیکارم مجردم ...

۳۲ هستم عزیزم

کار دارم ولی چند ساله دارم زحمت میکشم پروژه بگیرم فقط یکی هم نتونستم اضافه کنم با اینکه تو کارم قوی هستم چون خیلی زحمت کشیدم کارمو نپرس نمیخووم یه وقت شناسایی بشم، کسی رو دوست دارم فکر کردم خدا بهم داده دوباره چون جدا شده بودیم گفت دیگه شرایطم اوکیه ولی نمیاد صحبت کنه با خانوادم دارم عذاب میکشم ابن وسط یه خواستگار پیدا شده مامانم میگه باید به این اوکی بدی و منم دلم پیش اون و تمام معیارامو داشت دارم دیوونه میشم انقدر تحت فشارم حس میکنم قلبم هر لحظه ممکنه وایسته از ناراحتی زیاد

مسیر رسیدن به چیزایی ک میخوای رو بشناس و پیوسته و منظم تلاش کن تا سانتی متر ب سانتی متر جلو بری 

و انرژیتو مثبت کن چیه این حرفا ک میزنی  من اگه بهت بگم در آینده با یه محسن نامی ازدواج میکنی میدونی چ اتفاقی می‌افته ؟!  خدا ب اونا الهام نمیکنه و نظر محسنا رو تو مثبت نمیکنه  ولی تو رو هر کسی ک اسمش محسنه حساس میشی و تو اون لحظه با اعتماد ب نفس و با اطمینان رفتار میکنی و جذبش میکنی موفقیت همینه 

یکی ک عاشق پولدار شدنه رو کلمه و راه حل و مسیراش حساسه و اینقدر دنبا رو با این چشم میبنه ک نشونه ها رو زوذتر از بقیه میبینه و پول رو جذب میکنه

۳۲ هستم عزیزم کار دارم ولی چند ساله دارم زحمت میکشم پروژه بگیرم فقط یکی هم نتونستم اضافه کنم با این ...

اهان اکی خوشبخت باشی و موفق حالا خیلیم نگران نباش شرایط خیلی بد نیس، اون آقا که میگی ایده آلته چرا جلو نمیاد؟؟ اگر که نمیاد سعی کن از فکرش دربیای منم بود موردی که ایده الم بود اما قصد ازدواج نداشت نخواستم به امیدش بشینم شاید یروزی بیاد کلا بیخیالش شدم و دارم با خواستگارم صحبت میکنم