2777
2789
عنوان

چطوری خرجی میگیرید از شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 92 پست

بنظرمن مهم اینه که همسرت مرد زندگیه واسه زندگیتون خرج میکنه دیگه فرقی نداره ازتوخرج بشه یا اون.قدرشوبدون

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
آفرین،ولی مشکل میدونی کجاست؟ما خانمها حقوقمون به چرت وپرت تموم میشه،آقا خونه وماشین میخره،میگی به نا ...

با اینکه من خودم شاغل میشم الآنم هستم ولی الان موقته دانشجویی بازم اصلا خوشم نمیاد من و تو باشه بنظرم درستش اینه یه کارت برای پس انداز هردو واریز کنن نمیشه که همه خرج ها رو آقا بده بنظرم وقتی توان کمک کردن هست می‌دونی دیدم تو این سایت خانوم درآمد داره باز میگه به حقوقم دست نزنم خرجی بگی وظیفشع 😐 حالا بگو کمک نمیکنی چرا اینکار میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مشکل از تو هس خب اون خسیس نیس تو هم پول توجیبی خودت داری کاری میکنی یعنی زن شوهر ک نباید اینجور ...

بنده خدا کار میکنه هم خرج خودشو میده هم خرج شوهرو زندگیشونو چه پررویی کرده که اینجوری میگی 

من باشم همین روال رو ادامه میدادم ولی هر چی بخره از خونه و زمین و باغ و.... باید نصف نصف به اسم هردومپن باشه 

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
بنظرمن مهم اینه که همسرت مرد زندگیه واسه زندگیتون خرج میکنه دیگه فرقی نداره ازتوخرج بشه یا اون.قدرشو ...

اگه اون ملکی که میخره دونگیشو به نام خانومش کنه مرد خوب اونه نه همشو به نام خودش کنه

اگه اون ملکی که میخره دونگیشو به نام خانومش کنه مرد خوب اونه نه همشو به نام خودش کنه

اره دقیقا .خب باهاش صحبت کن بالاخره هردوتون دارین کارمیکنین حق شماست بیشتربعنوان یک خانم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
خب وقتی دخل و خرجتون با هم یکیه دیگه چه فرقی میکنه که از جیب کی بره اونم وقتی که شوهرت هم داره خرج ...

اره ولی خب جدا از بحث پول انگار کل مسیولیت خونه با منه. 

خب بالاخره آدم هوا که نمیخوره، باید بپرسه اینایی که میخوره کی میخره ازکجا میاد

نه دیکه میدونه من خریدم.‌احساس راحتیم میکنه اصلا من و تو نداره بخواد بگه مثلا چفد‌شد بدم یا هرچی

گاهی لیست خرید بده خودش بره تهیه کنه  منم از خودم خرج میکردم هم لوازم خودم ‌، هم برای بچه لبا ...

اینکارم کردم میگم کلا بی خیاله مثلا ده روز میگم بخر پس‌میگه باشه باشه هی یادش‌میره بعد میره نصفشو نمیخره مثلا چون تو مغازه اولی نداشته اون نصفیشم اونقد میخره که اصلا تو یخچال جا نمیشه باید تبدیل به مربایی چیزی بکنم کارم زیاد میشه تازه غک میکنه زیادتر بخره بیشتر میمونه مثلا دیر به دیرتر میگم برو خرید🤣🤣🤣

سلام  کارت مشترک داشته باشید هر کدوم ماهیانه بهش مبلغی بریزید واسه خرج اون ماهتون  حتی ق ...

اگه بخوام حساب من و تو بکنم ناراحت میشه. کلا همه ی پولارو مال هردومون میبینه و خب خودش پولش خرج چیزای اساسی تر میشه و کل پول‌ من خرج خودم و خونه میشه.

اینکارم کردم میگم کلا بی خیاله مثلا ده روز میگم بخر پس‌میگه باشه باشه هی یادش‌میره بعد میره نصفشو نم ...

عه😅

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
با سیاست بیشتری رفتار کن . برای خرید خونه برنج و گوشت و چیزای گرون و بنداز سر شوهرت . مثلا پدل خواس ...

نوشتم تو پیامم که اهل دروغ یا پنهانکاری نیستم. هیچ وقت نبودم اصلا نمیتونم یه دروغ بگم قاطی میکنم یه جا دیگه خودم رو لو میدم به خراب شدم وجهم جلو چشمش نمیارزه.