2777
2789
عنوان

چطوری خرجی میگیرید از شوهر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1250 بازدید | 92 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم همین بودیم تا جایی که قسطای وام مخارج عروسی هم با هم میدادیم 

خیلی اذیت شدم هیچ جا هم‌نرسیدم 

اینقدر دلم گرفته یه هفته ست فکر و خیال دارم وگریه میکنم

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

جیب هردوتون که یکیه عزیزم 

اصلا جیبشون یکی نیست به نظرم چون کارای اصلیو ایشون میکنه پس فردا خونه و ماشینم به نام خود همسرشه میتونست خرج منزلو همسرش انجام بده ولی مقدای از درامدشو با همسرش تقسیم میکرد که دونگی خونه بخرن و یا هرچی

منم شاغلم و پیش میاد که از کارت خودم خرید کنم و شکایتی ندارم ولی شما خیلی داری زیادی به شوهرت لطف می‌کنی

حداقل خریدها رو پنجشنبه یا جمعه که میرید تفریح انجام بدید که اون حساب کنه

و اینکه نیازی نیست که همسرت اطلاع دقیق از درآمدت داشته باشه

من و خواهرام چ متاهل چ مجرد کارم ک میکنیم صفرتاصد مال خودمونه هرطور دلمون خواست خرج هرچیزی ک دوس داشتین میکنیم نخواستیمم پس انداز میکنیم ولی خب ی رازی داشتیم هیشکی عدد حقوقمون رو نمیگفتیم همین باغثث میشه پدر، شوهر، برادر و... اون پولی ک نیاز داری یا حتی نداری رو بهت برسونن الان اون دوتام ک ازدواج کردن بازم مثل قبلا حقوقشون مال خودشونه حقوق شوهرشونم دارن

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
بنظرم زندگی هایی که پول من و تو نمیکنن خیلی موفق ترن شما شریک زندگی هم هستید ایشون تمام حقوقشو برا ز ...

آفرین،ولی مشکل میدونی کجاست؟ما خانمها حقوقمون به چرت وپرت تموم میشه،آقا خونه وماشین میخره،میگی به نامم کن،میگه خودم خریدم