من و شوهرم هردو کار میکنیم اون ازاد من کارمند.
هردو هم از صفر با هم شروع کردیم و خیلی رابطمون باهم خوبه. پایین مشکلی که دارم و روم نمیشه خیلی درموردش حرف بزنم رو مینویسم.
کلا خسیس نیست و مثلا بیشترروزا بعد از کارم میاد دنبالم ناهارمیریم رستوران و... ولی من همه هزینه های درمانم و باشگاهم یا هرچیزم با خودمه اونم پولشو خرج ساختن خونه یا خرید یه چیزی برای پیشرفت زندگیمون میکنه ها ولی مثلا پروانه کسبش به نام منه مالیات دوسال پیششو نداده کلا مالیاته هشت تومنه هی برا من پیام میاد که اداره مالیات پیگیری قانونی میکنه و ... میدونم اخرشم حساب منو میبندن و از حقوق من کم میشه میگم بده میگه باشه میدم یا یه وامی گرفتم من طلا بگیرم اخرش گفت بده الان نیاز دارم و کلا همشو برداشت قسطش ماهی دوتومنه من میدم میگم بده میگه باشه شنبه! مثلا سفر میریم سی چهل تومن خرج میکنه خیلی دست و دلبازه ولی بی خیالم هست و احساس میکنه جیب هردومون یکیه مثلا پول داشته باشم و بگم بده میگه داری حالا تو کارتت... منم شخصیتی که دروغ بگم یا پنهان کنم یا کنه بشم برا گرفتن پول ندارم نمیخوامم پول زیادی بگیرم ولی چون وقت نداره کل خرید خونه و اینا هم با منه و بیشترش از پول خودم میشه. نمیدونم چطور بگم که ناراحت نشه و بتونم بگیرم. شما بگید شما چطور خرجی و ماهانه میگیرید چطور میگید؟