2777
2789
عنوان

چطوری خرجی میگیرید از شوهر؟

1250 بازدید | 92 پست

من و شوهرم هردو کار میکنیم اون ازاد من کارمند.

هردو هم از صفر با هم شروع کردیم  و خیلی رابطمون باهم خوبه. پایین مشکلی که دارم و روم نمیشه خیلی در‌موردش حرف بزنم رو مینویسم.

کلا خسیس نیست و مثلا بیشتر‌روزا بعد از کارم میاد دنبالم ناهار‌میریم رستوران و... ولی من همه هزینه های درمانم و باشگاهم یا هرچیزم با خودمه اونم پولشو خرج ساختن خونه یا خرید یه چیزی برای پیشرفت زندگیمون میکنه ها ولی مثلا پروانه کسبش به نام منه مالیات دوسال پیششو نداده کلا مالیاته هشت تومنه هی برا من پیام میاد که اداره مالیات پیگیری قانونی میکنه و ... میدونم اخرشم حساب منو میبندن و از حقوق من کم میشه میگم بده میگه باشه میدم یا یه وامی گرفتم من طلا بگیرم اخرش گفت بده الان نیاز دارم و کلا همشو برداشت قسطش ماهی دوتومنه من میدم میگم بده میگه باشه شنبه! مثلا سفر میریم سی چهل تومن خرج میکنه خیلی دست و دلبازه ولی بی خیالم هست و احساس میکنه جیب هردومون یکیه مثلا پول داشته باشم و بگم بده میگه داری حالا تو کارتت... منم شخصیتی که دروغ بگم یا پنهان کنم یا کنه بشم برا گرفتن پول ندارم نمیخوامم پول زیادی بگیرم ولی چون وقت نداره کل خرید خونه و اینا هم با منه و بیشترش از پول خودم میشه. نمیدونم چطور بگم که ناراحت نشه و بتونم بگیرم. شما بگید شما چطور خرجی و ماهانه میگیرید چطور میگید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم سر کار میرم ولی خو‌ار بابام حداقل تو ماه دوماه پول تو جیبی میگیرم...

اگه داشته باشه میده اگه هم نه میگه ندارم....

کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ماست ..!                        📍کاشت و اکستیشن مژه و لیفت و لیمنت مژه و ابرو در اصفهان🥰💯...

گاهی لیست خرید بده خودش بره تهیه کنه 

منم از خودم خرج میکردم هم لوازم خودم ‌،

هم برای بچه لباس و کفش و اسباب بازیو لوازم تحریر و...

گاهی موادغذایی  البته گاهی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

با سیاست بیشتری رفتار کن . برای خرید خونه برنج و گوشت و چیزای گرون و بنداز سر شوهرت .

مثلا پدل خواست بگو ندارم شهریه باشگاه گرون شده لباس  میگیری دو برابر قیمت بده به شوهرت .

تا ازت انتظاری نداشته باشه .

بعدشم یه حسابی که باهاش کار نمیکنی ماهانه یک‌چهارم حقوقت و بریز داخلش به هیچ وجه هم بهش دست نزن 

یا فاطمه زهرا#

به نظرم کارتون درست نیست 

پولای شما داره صرف هزینه های مصرفی میشه که تهش هیچی نمیمونه 

مثل خوراکی 

ولی پولای همسرتون میشه خونه و ماشین برا خودش 

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔

چطور وقت داره بره رستوران وقت خرید نداره؟!

عزیزم رفتار های خودت باعث شده همسرت اینجوری رفتار کنه.

دیگه خرید نکن. بگو خوشم نمیاد برم با بقال و قصاب و ... سر و کله بزنم. بی زحمت خودت خرید کن.

در مورد کارهای مالی بزرگتر هم وقتی همسرت تعهد نداره، باهاش شریک نشو یا وامتو نده.

بنظرم زندگی هایی که پول من و تو نمیکنن خیلی موفق ترن شما شریک زندگی هم هستید ایشون تمام حقوقشو برا زندگی خرج می‌کنه بنظرم شما هم کمک کنی خیلی هم عالیه اینجوری احساس می‌کنه همراهشی 

میتونید یه حساب مشترک باز کنین هر ماه هردو یه مبلغی بریزید توش و از اون خرج خونه و وام و... رو بدین ،در ضمن پس انداز هم حتما داشته باش ،کلا هر ماه یه مبلغی از حقوقت برای روز مبادا بردار و کلا جزو حقوق ندونش که بخوای خرج کنی یا نکنی ...اصلا درست نیست شما خرج خونه بدین و ایشون راحت سی چهل تومن خرج سفر کنه و حتی از شما هم قرض بگیره

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"