2777
2789
چون دخترای محله شهزمون بدرد نمیخورن واسه همین دنبال یک ادم خاص براش میگردم نه هرکسی که از راه رسید ب ...

مگه خودشون خاص هستن ؟؟😅

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو محله ما بدرد نخورن و واسه اینکه داداشم جوابشون رو بده خودشون رو میکشن و تو رویاهاشون میبینن داداش ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣باور کن ۹۰٪پسردارا این توهمو دارن متاسفانه

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
بله. من 25 سالمه. تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم. 

مگه ارزش دختر ب خواستگار داشتنه عزیزم ک نگران باشی نگرانی بیشتر از آیندس ک آدم پیر میشه کسیو نداره یا بچه بخاد ولی الان دوره زمونه طوری شده اکثرا قبل ازدواج یکی دو سال دوست میشن بعد ازدواج میکنن واسه همین خواستگار سنتی کمه ولی در کل پسر درس درمون واسه دخترا کمه

نه خودشون ایکبیزی هستن ولی داداش من خاصه

اوه اوه چه خواهر شوهری بشی شما 😑🤣

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
اون رو واسه پسرای فامیلتون و دادشتون نگه دارید و خودتون یا ۴۶سالش ازدواج کنید برای داداش من هجده نوز ...

الان مد شده خانومای سن بالا با بچها ازدواج میکنن خبب😂

تازه ایشون ک نمیخاد عقد کنه میخاد بزاره تو حرمسرا😂

تو دنیایی که همه کیکن تو واگعی باش.
مگه ارزش دختر ب خواستگار داشتنه عزیزم ک نگران باشی نگرانی بیشتر از آیندس ک آدم پیر میشه کسیو نداره ی ...

نگفتم ارزش دختر به تعداد خواستگاره. 

هر دختری نیاز به همسر و ازدواج داره. تنها و مجرد موندن تا اخر عمر بده. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏