2777
2789

اینوبگم ک خونه باباش افتضاح بود همش دعوا ی بابای بددهن داشت ک خسیسم بود ب همه چیشون گیرمیداد ولی الان ۸ ساله ازدواج کرده شوهرش خیلی دوسش داره هیچکس به زنش نمیتونه چیزی بگه حتی وقتی مامان بابای زنش بازنش جروبحث میکنن شوهرش پشتش درمیادمیگ ب زنم چیزی بگین انگاربمن گفتین مادرشوهرشوخواهرشوهرشم هیچی جرعت ندارن ازگل نازک تر بگن به فامیلمون ،سرسفره همش شوهرش حواسش به غذاخوردنش هست مدام میگ چراکم غذامیخوری ،توکارای خونه کمک میکنه ب زنش خیلی هم لارجو دستودلبازه عکس زنشو بزرگ کرده اندازه یه بنر زده ب دیوار اتاقشون یساعت زنش باهاش قهرکنه زمینوزمانو به اتیش میکشه 

فقط تنهابدیش اینه ک میگ دوسندارم زنم بره سرکار هرچی بخاد خودم واسش فراهم میکنم ،من فقط همین ی پسرودیدم اطرافم ک اینقد عاشق زنش باشه شمام دیدین ازاین مردا 

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا خدا بیشتر بهش بده و انشالا توهم خوشبخت ترین بشی استارتر

اره ایشالا زندگیشون دوام داشته باشه وخوشبخت باشن 

مرسی گلم 

اره 

پسر عمه ام لنگه همین 

به خانمش اجازه همه‌چیزم میده ازادی کامل

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

شوهر منم اینجوریه همه این کارها را برام میکنه  فقط دوست داره سرکار هم برم و درامدم هم خودش مدیریت میکنه 

بدیش همینه اتفاقا

اینکه اون به زنش میگه سرکار نرو همونم نهابت گذشت شوهرشه فکر کردی ایراده؟؟؟!

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره پسر عمه ام لنگه همین به خانمش اجازه همه‌چیزم میده ازادی کامل

اینم ازادی کامل داره هرجابره نره هرکاربکنه نکنه کلاپسره تومشت زنشه 

شوهر منم اینجوریه همه این کارها را برام میکنه فقط دوست داره سرکار هم برم و درامدم هم خودش مدیریت می ...

ن من خودم موافقم ک زناکارنکنن مرداکارکنن ازنظر مامانوبابای دختره ایراد هست ومیگن ماراضی نیستیم دامادمون ب دخترمون اجازه کارکردن نمیده 

اهان یعنی حقوقت وهمسرت میگیره؟