2777
2789
یک حرمسرا 😂😂 شوخی میکنم داداشم تا حالا با هیچ دختری بیشتر از بیست دقیقه حرف نزده

متقاضی زیاده براش😂😂

چند سالشه بگو ب ترتیب سن براش زن پیدا کنیم😆😂

تو دنیایی که همه کیکن تو واگعی باش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من زحمت خونه داری هزار برابر بیشتر کار بیرون بچه داری غذا پختن و تحمل درد شب زفاف هم هست&nbs ...

جوری میگی تحمل درد شب زفاف انگار درد زایمانه😐

🇵🇸به امید روزیکه هیچ بچه ای با صدای گلوله نخوابه💔بدنش با بمب نسوزه💔و دست هیچ کثافتی بهش نخوره💔
چرا نگران باشن مگه میشه دختری خواستگار نداشته باشه 😐

بله. من 25 سالمه. تا حالا هیچ خواستگاری نداشتم. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یعنی همه دخترابدردنمیخورن یابهش نمیدن

مگ‌میشه ب پسر دخترندن هر کسی مثل خودشو پیدا میکنه

خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن 
بخاطر گل روی شما تا سقف ۴۶ سال براشون زن پیدا میکنم کاااملا مجانی😂😂

اون رو واسه پسرای فامیلتون و دادشتون نگه دارید و خودتون یا ۴۶سالش ازدواج کنید برای داداش من هجده نوزده ساله ها خودکشی میکنن،،😂😂

تو محله ما بدرد نخورن و واسه اینکه داداشم جوابشون رو بده خودشون رو میکشن و تو رویاهاشون میبینن داداش ...

عزیزم کسی نمیگه ماستم ترشه.توتعریف نکنی کی بکنه.من ادمهای مث شمازیاددیدم.ازپسریابرادرشون سوپراستاری ساختن درذهنشون ولی حقیقت چیزدیگری