عزیزم کسی نمیگه ماستم ترشه.توتعریف نکنی کی بکنه.من ادمهای مث شمازیاددیدم.ازپسریابرادرشون سوپراستاری ...
تو نه داداشم رو دیدی نه از زندگی من چیزی میدونی ولی داداشم از نظر شغل پول درآمد ادب و خوشبتیپی حرف اول رو میزنه تو هم هر طور دوست داری فکر کن و نظزت رو واسه خودت نگه دار
اگه تو شرایطی بودم که آدم خوبی مثل نامزدم تو زندگیم نبود هیچوقت به ازدواج فکری نمیکردم
تنها دلیلم برای ازدواج صرفا خوب بودن نامزدمه
من مصی ام، ۲۵ ساله، یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس، به منظور رشد و تغییر مثبت. علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خیلی بده مجرد موندن. خصوصا اگه خواستگار هم نیاد که ادم امیدی داشته باشه که بالاخره ازدواج میکنه.
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
چون نامزدم و دوست داشتم تصمیم گرفتم به ازدواج اگه تو شرایطی بودم که آدم خوبی مثل نامزد ...
پس تو فک میکنی ما ادم بده رو میخوایم باهاش نامزد کنیم .مام دنبال ی ادم عاقل بالغ هستیم واسه زندگی .اگ میخواستیم با هرکس ازدواج کنیم الان دو س تا بچه داشتیم
خدایا تنها امیدم ب توعه خودتت کمکم کن .نزار بنده های خدا نشناست قلب و روح منو با حرفای و قضاوت های نا درستشون نابود کنن