2777
2789
عنوان

شوهرم ولم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 20 پست
امن یجیب مضطر اذا دعا و یکشف سو

من حالم خوبه عزیز...

مطمئن ...

ولی آیل کسی که با ناآگاهی و عدم اطلاع از قوانین و ضوابط زندگی مشترک ، ازدواج می‌کنه و توقع داره با دعا و طلسم و حرف و نصیحت این و اون همسرش باب میلش رفتار کنه , این شخص از سلامت روان برخورداره؟

این تاپیک من یه طنز بود...در واقع خیلیا توی تاپیکاشون چنین طنزی مستتره و کاربران بدون توجه به اون نکته سریع شروع میکنن به تجویز نسخه خودشون ...  

من حالم خوبه عزیز... مطمئن ... ولی آیل کسی که با ناآگاهی و عدم اطلاع از قوانین و ضوابط زندگی مشترک ...

ولی ایا از کجا بفهمیم طرف قصدش طنزه یا ن 

بهرحال سو برداشت منو پای گنگ بودن مفهوم تاپیکتون بذارید

🌸🌸سلامتی و ظهور صاحب الزمان ،صلوات🌸🌸          متاهل💍💒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی ایا از کجا بفهمیم طرف قصدش طنزه یا ن  بهرحال سو برداشت منو پای گنگ بودن مفهوم تاپیکتون بذا ...

منظورم این نیست که طرف تاپیک زده منظورش طنزه

منظورم موضوع دعواشون پیش پا افتاده است فقط از سادگیشون اونو پیچیده میکنن ، ملت هم سریع باورشون میشه که شخص دچار مشکل حادی شده و به نصایح و نسخه هاشون محتاجه

بهترین کار ممکن رو انجام داده هیچ کاری نمیخواد بکنی! برو بگیر بخواب جووووووز زدی اسگل!    

اسکل خودتی! 

تو برو بخواب البته اگه درد سینگلی بذاره تو بخوابی بدبخت ! 

در ضمن مردم خیلی وقته که ترحم نمیخرن پس بدبختی ات رو دیگه جار نزن اسکل ...!