2777
2789
عنوان

رد شدن ازمون شهري به علت چادر

579 بازدید | 18 پست

سلام دوستان عزيز 

امروز ازمون شهري داشتم صبح قبل شروع آزمون با كمك مربي تمرين كردم خيلي عالي بود اصلا استرس نداشتم 

و اينكه گفتن افسر امروز اقاي فلاني هستن خيلي صبور و سختگير نيستن و شما حتما قبول هستين ايرادي ندارين 

چندتا خانم رفتن بااينكه خيلي عالي نبودن قبول كردن 

مثل راهنما نزدن يا پارك ٣٠سانتي بد يا اينكه دو سه بار ماشين خاموش كردن 

ولي قبول شدن 

خيلي به خودم اميدوار شدم سوار ماشين شدم همه چيز رعايت كردم يه دور يك فرمون ازم خواست كه زدم بعد گفت پارك كن 

بااينكه سر پيچ بود گفتم كه ممنوع بااجازتون 

پارك كه كردم ماشين خاموش شد 

گفت دنده عقب برو دنده خلاص كردم و استارت زدم بعد زدم دنده عقب ولي خوب جا نيوفتاد يكبار ديگه تكرار كردم كه گفت پياده شو رد شدي 

راستش خيلي ناراحت شدم چون من بهتر از قبليا بودم خيلي چيزارو رعايت كردم 

يه چيز عجيب اينكه من مانتو پوشيده بودم بقيه خانما چادري بودن 

يكي از دوستان گفتن بخاطر اينكه چادر سر نكرده بودي ردت كرده 

بنظرتون امكانش هست بخاطر چادر ردم كرده باشه؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

نه بعید میدونم. اون خانوما همشون بار اول بودن؟

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم ربطی نداره اونادقت میکنن گاهی خودمونم نمیدونیم واسترس داریم ازحرکاتمون معلومه شایداسترس داشتی 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

طبق چیزی که دیدم خیلی تاثیر داره پوشیدن چادر یا باحجاب بودن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

ن بابا چ ربطی داره با چادر واقعا رانندگی سخته  من جلو افسر مانتو جلوباز شلوار کوتاه شالمم افتا ...

من تهران زندگي ميكنم ولي براي گواهي نامه قم اومدم گفتم شايد شهر مذهبي هست امكانش باشه 

نه بابا ربطش چیه 

وقتی یه موضوع به این سادگی و سوتی دادی  خب معلومه رد میکنه 

دنده جا زدن با پارک سی سانتی که حالا یه سانت اونورتر و یکی میدونی اون سی سانتی که حتی کج هم پارک کرده حداقل بلد بوده دنده جا بزنه 

همون خاموش کردن ماشینم خودش نکنه هست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
نه بعید میدونم. اون خانوما همشون بار اول بودن؟

يسريا بله براي بار اول اومده بودن با وجود استرس و بد رانندگي كردن قبول شدن 

طبق چیزی که دیدم خیلی تاثیر داره پوشیدن چادر یا باحجاب بودن

وتاثیرش اینه ک ردمیکنن طرفومن‌ چادریم وسرهمین موضوع بالای 10بار،ردم کردن پس طرفدارنداره چادری بودن یوقتای

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

نه عزیزم ربطی نداره اونادقت میکنن گاهی خودمونم نمیدونیم واسترس داریم ازحرکاتمون معلومه شایداسترس داش ...

نميدونم راستش خيلي بااعتمادبنفس رانندگي كردم گفتم شايد شهري مذهبي هست به اين علت رد كردن 

يسريا بله براي بار اول اومده بودن با وجود استرس و بد رانندگي كردن قبول شدن 

نمیدونم. لابد اشتباه تو مهم تر باشه . من خودم بار اول سر ی پارک ک یکم کج شد رد شدم 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
نميدونم راستش خيلي بااعتمادبنفس رانندگي كردم گفتم شايد شهري مذهبي هست به اين علت رد كردن 

نه بخاطرهمین اشتباهات ریزبوده دقت کن دفه بعدحله 

وتاثیرش اینه ک ردمیکنن طرفومن‌ چادریم وسرهمین موضوع بالای 10بار،ردم کردن پس طرفدارنداره چادری بودن ی ...

عزیزم وقتی من رفتم برای امتحان به حدی کمک میکرد بهشون که همه میگفتن جلسه بعد با چادر بیایم ازمون بدیم

افسر ما که اینجوری بود

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه بابا ربطش چیه  وقتی یه موضوع به این سادگی و سوتی دادی  خب معلومه رد میکنه  دنده ...

عزيزم من مشكلي بااين موضوع ندارم اشتباه كردم ولي خانمي بودن كه به جدول زدن ولي قبول شدن 

من پاركم اصولي بود فقط گفت دنده عقب برو دنده خوب جا نيوفتاد يكبار ديگه درستش كردم ولي رد شدم