2777
2789
من دو ماه قبلش رفتم سونو دکتر گفت به خاطر تنبلی شدید اصلا تخمک گذاری نمیشه  من قبلنا که مشکلی ...

چقدر خوب خداروشکر

منم همش میگم اگه خدا بخاد تحت هر شرایطی میشه و ب حرف دکترا هم کاری ندارم

البته دکتر هم رفتم مشکلی نبود

و دیگه هم دکتر نمیرم چون اگه بخاد بشه میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب خداروشکر منم همش میگم اگه خدا بخاد تحت هر شرایطی میشه و ب حرف دکترا هم کاری ندارم البته د ...

آره دقیقا من همش با خودم میگفتم خدا بخواد میشه من به معجزه اش ایمان دارم دقیقا هم همون ماه باردار شدم

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

تو این سایت تو سایت‌های دیگه انقدر در مورد روز تخمک گذاری که ۱۴ روز قبل از پریود شنیده بودم یک  سال به همین روش که نیمه‌های سیکلم اقدام کنم چون روز تخمک گذاریه و احتمال بارداری زیاده اقدام کردم جواب نداد این ماه از روزی که پریودم تموم شد هر روز اقدام بودم تا یک هفته قبل از موعدم و باردارم

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
الان بخورم؟

عزیزم اگ اقدامی شربت زعفرون مصرف نکن

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
تو این سایت تو سایت‌های دیگه انقدر در مورد روز تخمک گذاری که ۱۴ روز قبل از پریود شنیده بودم یک   ...

اخ دقیقااا منم تازه ب این نتیجه رسیدم بلافاصله بعد پریود باید اقدام کنم

این ماه دقیقا بعد پاکیم همه علایم تخمک گذاری رو داشتم باید همون شب اقدام میکردم 😞

خداروشکر باردار شدی

اخ دقیقااا منم تازه ب این نتیجه رسیدم بلافاصله بعد پریود باید اقدام کنم این ماه دقیقا بعد پاکیم همه ...

قربونت عزیزم

انشالله ک این ماه نتیجه میگیری ولی اگ پریود شدی کاچی بخور روزای اول پریودت و کمرو پاهاتو گرم نگه دار عسل و خرما بخور تو این یه هفته و بعد پاکی ک حموم رفتی هر شب اقدام کن و حدود نیم ساعت یه ساعت دراز بکش و بعدم برو حموم انشالله نتیجه میگیری 

استرسم نداشته باش 

اره پریروز اقدام داشتم امشبم میخام اقدام کنم

پس با خیال راحت اقدام کن چیزیم سر خود مصرف نکن

قربونت عزیزم انشالله ک این ماه نتیجه میگیری ولی اگ پریود شدی کاچی بخور روزای اول پریودت و کمرو پاها ...

همه این کارا رو میکنم هر ماه

ولی اشتباه میکردم ک بعد پری اقدام نکردم

ان شالله نی نی شما هم سالم و سلامت بیاد بغلت

برا ماهم دعا کن

بیاین تاپیک اخرمنم نظربدین توروخدامنم نگرانم اگه تجربه مشابه داشتین بگین تنبلی دارم یانه 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸

استارترتاپیک اخرمنم نظربده لطفا

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸