2777
2789
همه این کارا رو میکنم هر ماه ولی اشتباه میکردم ک بعد پری اقدام نکردم ان شالله نی نی شما هم سالم و ...

انشالله عزیزم منم بعد ی سقط و ی سال اقدام تازه این ماه باردار شدم و استرس تشکیل قلبشو دارم

انشالله خدا یه بچه سالم قسمت هممون کنه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
برا اطمینان برو ی دکتر دیگه نظر اونم بدون .ولی حالا صبر کنی ام طوری نیس اگه میدونی دکتره خوبیه اعتما ...

چن ماه پيش يه دونه ديگم رفتم البته نگفتم ميخام اقدام كنم نداد

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی من شنبه میرم اکثرا روز ۱۸ اینا آزاد میکردم

میگم من دیروز رفتم سونو و گفت مایع ازاد میبینم بعد همون دیشب اقدام داشتم به نظرت وقتی مایع ازاد دیده شده یعنی چه موقع ازاد شده بود؟

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

هرچی به این چیزا فکر کنید بدتر هست تا میتونید بهش فکر نکنید حداقل برای چند ماه و حسابی ورزش کنید و روحیه شاد داشته باشین 

ان شاءالله هرچی قسمت باشه پیش میاد

ای حال نا معلوم آروم باش آروم
دوست داری بچه ات دختر بشه؟

اصلا برام مهم نیست عزیزم فقط سالم باشه

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اخه تیکر بارداریت صورتیه

مدونم عزیزم یا باید آبی انتخاب کنی یا صورتی من صورتی گذاشتم 

انشالله عزیزم منم بعد ی سقط و ی سال اقدام تازه این ماه باردار شدم و استرس تشکیل قلبشو دارم انشالله ...

عه منم ی بار سقط شد خود بخود😞

ان شاالله این دفه ی بارداری سالم با بچه سالم داری ب امید خدا

عه منم ی بار سقط شد خود بخود😞 ان شاالله این دفه ی بارداری سالم با بچه سالم داری ب امید خدا

قربونت عزیزم انشالله شمام نتیجه مگیری