2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوده کسی علایم خداشته وای حامله شده باشه اون ماه؟

شاید امروز آزاد نشده هیچ کس تاریخ دقیق نمیدونه 

من روز چهاردهمه دیشب درد داشتم خدا کنه تا میرم پیش شوهرم آزاد نشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

شاید امروز آزاد نشده هیچ کس تاریخ دقیق نمیدونه  من روز چهاردهمه دیشب درد داشتم خدا کنه تا م ...

٢٤ساعت زندس 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
٢٤ساعت زندس 

میدونم ولی من شنبه میرم اکثرا روز ۱۸ اینا آزاد میکردم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خودت چ میدونی پاشو برو ی سونو بدع دکتر بت میگه اگم تخمکت فعال نباشه کمکت میکنن دیگه همینجوری ک نمیشه

من تنبلي دارم 

دكتر رفتم بهم دارو نداد امروز مجدد رفتم گفت اول سه ماه اقدام كن نشد بيا به نظرت صبر كنم؟

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
شاید امروز آزاد نشده هیچ کس تاریخ دقیق نمیدونه  من روز چهاردهمه دیشب درد داشتم خدا کنه تا م ...

نمیدونم اصلا هیچ علائمی ندارم درصورتی ک وقتای دیگه اینجوری نبود زیر دلم یکن درد میکرد ترشح هم داشتم

ولی الان هیچی

این ماه دقیقا بعد پاکیم علائم تخمک گذاری داشتم روز هفتم پریودی فکر کنم همون تخمکذاریم بوده

همیشه نداشتی یا فقط همون ماه؟

من دو ماه قبلش رفتم سونو دکتر گفت به خاطر تنبلی شدید اصلا تخمک گذاری نمیشه 

من قبلنا که مشکلی نداشتم همیشه ترشح تخمک گذاری داشتم اما از وقتی اینطور شدم نداشتم 

اما دو ماه بعد از سونو باردار شدم اونم طبیعی

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
من تنبلي دارم  دكتر رفتم بهم دارو نداد امروز مجدد رفتم گفت اول سه ماه اقدام كن نشد بيا به نظرت ...

برا اطمینان برو ی دکتر دیگه نظر اونم بدون .ولی حالا صبر کنی ام طوری نیس اگه میدونی دکتره خوبیه اعتماد کن ب حرفش

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم: