2777
2789
عنوان

یه عمه داشتم همیشه میگفت نباید دختر از فامیل گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 3133 بازدید | 119 پست
چرا دیگه منظورت این بود عمم سه تا عروس اورده هیچکدوم خونش نمیرنو.... اینو بدون خونش نمیرن چون رفتار ...

عمت حتی به برادرزاده خودشم و پسر خودشم رحم نکرده

و همچنین به شما که با حرفش ازارت داده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
من با غریبه ازدواج کردم انقدر که میرفتم خونشونو کاراشونو میکردم دلسوز غمخوار تا دو سال پیش بعد چهارد ...

حرف شما درسته عزیزم. واقعتش در هر جا ادم زیادی باشه احترامش زیر سوال میره. 

انشالله که همیشه دلتون شاد باشه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف شما درسته عزیزم. واقعتش در هر جا ادم زیادی باشه احترامش زیر سوال میره. انشالله که همیشه دلتون شا ...

نیست دلم خیلی شکسته حساس شدم به کلمه غریبه و فامیل 

مادرشوهرم تو روم برگشت بهم گفت تو غریبه ای

خب ایشون بافرهنگ بودن و میدونن ازدواج فامیلی هم اشتباهه هم کار ادمای چیپ و لول پایینه

این چت حرفیه چیپ و لول پایین دیکه چیه نع ازین ور بوم بیفت نه از اون ور بوم

چرا دیگه منظورت این بود عمم سه تا عروس اورده هیچکدوم خونش نمیرنو.... اینو بدون خونش نمیرن چون رفتار ...

در کل ۴ تا عروس داره.

احتمالا همین طوره . 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
این چت حرفیه چیپ و لول پایین دیکه چیه نع ازین ور بوم بیفت نه از اون ور بوم

بخدا جدی میگم

اصلا این هیچی یه چندتا خانوم که با اقایون خارجی ازدواج کرده بودن ازش میپرسن چی درمورد فرهنگ ایران بیشتر متعجبتون میکنه اونام بلااستثنا همشون گفته بودن اینکه تو ایران با دختر خاله و پسرعمو و پسر عمه ازدواج میکنن چون اینا هم خون و نزدیکن عین خواهر برادرن چطوری میشه به دید ازدواج نگاشون کنید که واقعا هم درست میگن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

به نظر من حرف اول اخلاق و سیاست مادرشوهر میزنه

اگه مادر شوهر  بد باشه، تو زندگی شون دخالت کنه،زندگی به طرف زهر کنه

چه عروس فامیل باشه چه غریبه،قطع ارتباط میکنه

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

نیست دلم خیلی شکسته حساس شدم به کلمه غریبه و فامیل مادرشوهرم تو روم برگشت بهم گفت تو غریبه ای

دل نگیرید عزیزم ❤️  میگذره 

وقتی بچه هاش معلول میشدن عشق و عاشقی یادشون میرفتیه بار برو یه سر به بخش اعصاب بیمارستان کودکان بزنب ...

این چه حرفیه میزنید این قضیه کلا رد شده ما الان توفامیل کلی ازدواج فامیلی داریم که هرکدام دوتا سه تا بچه دارن هیچ مشکلی هم ندارن