الان عروس هاش هیچ کدوم پا نمی زارن خونش. حداقل یکی از اقوام میگرفت بد نبود
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
من با غریبه ازدواج کردم انقدر که میرفتم خونشونو کاراشونو میکردم دلسوز غمخوار تا دو سال پیش بعد چهارد ...
حرف شما درسته عزیزم. واقعتش در هر جا ادم زیادی باشه احترامش زیر سوال میره.
انشالله که همیشه دلتون شاد باشه
آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا دیگه منظورت این بود عمم سه تا عروس اورده هیچکدوم خونش نمیرنو.... اینو بدون خونش نمیرن چون رفتار ...
در کل ۴ تا عروس داره.
احتمالا همین طوره .
این چت حرفیه چیپ و لول پایین دیکه چیه نع ازین ور بوم بیفت نه از اون ور بوم
بخدا جدی میگم
اصلا این هیچی یه چندتا خانوم که با اقایون خارجی ازدواج کرده بودن ازش میپرسن چی درمورد فرهنگ ایران بیشتر متعجبتون میکنه اونام بلااستثنا همشون گفته بودن اینکه تو ایران با دختر خاله و پسرعمو و پسر عمه ازدواج میکنن چون اینا هم خون و نزدیکن عین خواهر برادرن چطوری میشه به دید ازدواج نگاشون کنید که واقعا هم درست میگن
نیست دلم خیلی شکسته حساس شدم به کلمه غریبه و فامیل مادرشوهرم تو روم برگشت بهم گفت تو غریبه ای
دل نگیرید عزیزم ❤️ میگذره