2777
2789
عنوان

باردارم یا نه

487 بازدید | 30 پست

من ۲۰ روز پیش معاشقه داشتم بکارت دارم مایع منی اصلا هیچ تماسی با واژنم نداشته اما مشکوکم که پیشاب به دهانه واژن رسیده روز ۱۶ بعداز رابطه رفتم ازمایش بتا عدد بتام ۱.۲ دراومده الان ۱۲ روزه عقب افتاده پریودم ترشحات سفید و غلیظ دارم ممکنه جواب ازمایشم که منفی بوده اشتباه بوده باشه؟ باردارهستم یا نه 

اصلا امکان داره خیالت راحت.ترشحات زیاد علائم پریوده،عقب افتادن علایم استرس

دختر بلوچم😍🤗عاشق کوردهای بامرامم♥نوکرتونم مشتیا🫡آرزوم اینه یه روز همه ی ایران بخنده🥺🥰ــاونایی که ازم میپرسن واقعا اونطور که میگن بلوچا خطرناکن😏؟ نه داداش من ما وحشی نیستیم که الکی به یکی بپریم ولی اگه کسی پاشو از گلیمش دراز تر کنه اونوقت واقعا وحشی میشیم👻😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تماس نداشته چه طور حامله شدی 

گرد افشانی نیست که😐

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌
پیش آب چیزیه ک قبل ارضا شدن میاد و ممکنه اسپرم داشته باشه و رحم و واژن حالت مکنده داره و جذب میکنه

نه بابا منم مجرد بودم با نامزدم خیلی توهم میزدم ولی هیچی نبود از استرس عقب افتاده

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌

نه امکانش نیس اینجوری حامله بشی. ازمایشم دادی دیگ. ازمایش خون خیلی کامل تره ودرست تر.   نه بخاطر استرس و خیلی چیزا میشه گرمی زیاد بخور دارچین و زعفرون دم نوشی حوله گرم بزار زیر شکمت فعالیت بدنیتو زیاد کن پریود میشی نگران نباش

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد