من ۲۰ روز پیش معاشقه داشتم بکارت دارم مایع منی اصلا هیچ تماسی با واژنم نداشته اما مشکوکم که پیشاب به دهانه واژن رسیده روز ۱۶ بعداز رابطه رفتم ازمایش بتا عدد بتام ۱.۲ دراومده الان ۱۲ روزه عقب افتاده پریودم ترشحات سفید و غلیظ دارم ممکنه جواب ازمایشم که منفی بوده اشتباه بوده باشه؟ باردارهستم یا نه
منم دوران عقد همچین تخیلاتی داشتم شاد ده تا بی بی چک زدم
اره کلا دخترا این مشکلو دارن😶
من کچه کوردهکهیهه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباختهعاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچباد وبارانی ریشههای سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎گاهیگماننمیکنی اما خوب میشود؛؛ازعمقوجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی کهازسیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(: من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌
این چندروزه ازبس زعفرون و زرشک و دارچین و گرمی جات خوردم و بی فایده بوده خیلی ترسم بیشترشده
اینا تغیرات هورومونی هستش ک بعد از ارضا شدن بوجود میاد معمولا چیز خاصی نیس. ب گرمی جات ادامه بده . اب پیاز هم خوبه بجوشون روزی ی لیوان اب پیاز رو . گرمیه.
من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی. خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم. تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد