2777
2789
عنوان

باردارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 30 پست
نه امکانش نیس اینجوری حامله بشی. ازمایشم دادی دیگ. ازمایش خون خیلی کامل تره ودرست تر.   نه بخاط ...

این چندروزه ازبس زعفرون و زرشک و دارچین و گرمی جات خوردم و بی فایده بوده خیلی ترسم بیشترشده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوران عقد همچین تخیلاتی داشتم شاد ده تا بی بی چک زدم

اره کلا دخترا این مشکلو دارن😶

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌
جواب منفی بوده ولی چون هنوز پریود نشدم و ترشحات سفید دارم میترسم جواب اشتباه بوده باشه یا بارداری خا ...

😐😐😐😐😐😐😐😐

وقتی بهت میگم باشه….. دیگ بدون داری خیلی حرف میزنی و حوصله بحث باهات ندارم .😂❤️
جواب منفی بوده ولی چون هنوز پریود نشدم و ترشحات سفید دارم میترسم جواب اشتباه بوده باشه یا بارداری خا ...

هیچی نیست عزیزم اصلا به خودت استرس نده به خاطر استرس پریودت عقب افتاده

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔
این چندروزه ازبس زعفرون و زرشک و دارچین و گرمی جات خوردم و بی فایده بوده خیلی ترسم بیشترشده 

اینا تغیرات هورومونی هستش ک بعد از ارضا شدن بوجود میاد معمولا چیز خاصی نیس. ب گرمی جات ادامه بده . اب پیاز هم خوبه بجوشون روزی ی لیوان اب پیاز  رو . گرمیه.

من مستانه هستم در واقع عضو کوچکی هستم ... بنده درواقع تمام تجربیات و مدرکهارو ی جورایی دارم یا درحال خوندن درس هستم یا مدرکشو گرفتم ... دستیار روانشناس. دستیار وکیل. کمک پرستار و بهیار . طب سنتی.  خیاطی ی مقداری. معاون و معلم مدرسه و مشاوره دانشگاه و روابط عمومی و غیر... اگر بتونم دوس دارم همینجوری مشاوره بدم و زیاد حوصله ندارم ک توضیح بدم چیکاره ام و هی تاپیک بزنم.  تقریبا سنمم بالاست... یااااعلییییی مدد