2777
2789
عنوان

از غذا مو در اومد نخوردن🥺🫢😮‍💨

344 بازدید | 18 پست

دو هفتس هر روز کارگر داریم هم صبحانه درست میکنم براشون هم نهار 

امروز از سالاد یکیشون مو دراومده هم غدا نخوردن هم سالاد😭😭😭😭ابروم رفت

من پرتغال خونی شوهرمم🍊👋🫀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

.مورد داشتیپ ۵ بار از یه بشقاب غذای شوهرم مو دراومد و باز خورد غذاشو..با اینکه از مو تو غذا خیلی چندشش میشه..ترسید ناراحت شم🤣

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خب تو غذا ک نبود سالاد بوده عغذا میخوردن حداقل

عزیزم ادم وقتی مو ببینه کلا حالش بد میشه من خودمم همینم دست خودمم نیست کلا دیه معده م قفل میشه حالت تهوع بهم دس میده شاید اینجوری شدن 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸

خوب شما هم هر روز خدا غذا درست کردی خسته شدی این یه بار از دستت در رفته معلوم نیست شاید موقع کشیدن خودشون انداختن توی غذا یا موقع بردن افتاده شاید مقصر شما نبودی اونا هم دیگه خیلی ناز نازی بودن

لاکچری ترین رستورانا رفتم 

خونه تمیز ترین خانم فامیل ک زبان زده همه آس تو تمیزی و نظافت ناهار دعوت بودیم ولی مو تو غذاشون بوده  اشکالی نداره اسی ناراحت نباش  آدم انقد رعایت میکنه اصلا نمیفهمه مو کی و کجا رفته توغذا

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت