2777
2789
عنوان

شما جواب اینجور ادما رو چی میدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 73 پست

اوووووووووه چه داستان بهم ریخته ای شد 

هیچی شما در جواب سکوت کن و چیزی نگو   

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چته؟؟؟

تو چته؟

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
فک کنم متوجه نشدین چی گفتم🤦🏻‍♀️😐

من متوجه شدم.خالت خیلی پررو هست و حرفشم قشنگ نبود.کاش میگفتی خاله منظورت چیه؟ الان تیکه انداختی واسم؟ 

من که گفتم کوکو داریم میخواستی نیای🙋

یاشاسین آذربایجان💓✌

من متوجه شدم.خالت خیلی پررو هست و حرفشم قشنگ نبود.کاش میگفتی خاله منظورت چیه؟ الان تیکه انداختی واسم ...

من اینجور موقع ها اصلا دلم نمیاد ب طرف چیزی بگم میگم ولش کن ی چی گفته ولی بعدش ناراحت میشم

حیف که کاربریمو دوس دارم وگرنه حسابی ادبت میکردم..

جراتشو نداری کاربری ک چیزی نی

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره