2777
2789
عنوان

شما جواب اینجور ادما رو چی میدین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 73 پست
من اینجور موقع ها اصلا دلم نمیاد ب طرف چیزی بگم میگم ولش کن ی چی گفته ولی بعدش ناراحت میشم

باید میگفتی عزیزم .کارت اشتباهه.

با ادم پررو باید پررو باشی وگرنه خودت اذیت میشی.

تو یه فرصت دیگه دیدیش جواب تیکه شو بده حتما

یاشاسین آذربایجان💓✌

@نی_نی_یار_پنج     ایشون فکر کنم یکبار تعلیق شدن،ظاهرا دوست دارن دوباره تعلیق بشن...از ا ...

اولا ک تعلیق نشدم @zahram882  هنوزم هستش

دوما من هیچوقت بی ادبی نمیکنم 

سوما یاد بگیر تو مسائلی ک ربطی بهت نداره دخالت نکنی 

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما صبح هم با یکی درگیر شدی تو تاپیک یکی دیگه درسته؟

شات بده

اگه نمیتونی مودب باشی روی من ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربری ات رو هوا میره
دو تا کاربری داشتن خلاف قانونه نی نی سایته😲

بله متوجهم

رمزش برام نمیاد چندبار ایمیل کردم برای سایت

کانلا مشخصه بی ادبی نمیکنی...کلا در حال حمله کردن هستی....

تو سوالایی ک بهت ربط نداره نپرس کسی کاریت نداره

تاپیک پرید.تاپبک در مورد شهرستانی و اینا بود

یادم نمیاد

اوکی.ولی خودت بودی.یکم ارومتر باش عزیزم🥲

آرومم

ولی سوالای بیجا اذیتم میکنه

کلی برای سایت ایمیل فرستادم رمز اکانتمو برام ایمیل کنه نمیکنه میگه بازیابی رمز از طریق ایمیل نداریم

آرومم ولی سوالای بیجا اذیتم میکنه کلی برای سایت ایمیل فرستادم رمز اکانتمو برام ایمیل کنه نمیکنه می ...

ولش کن دو تا کاربری داری حالشو ببر.

اینجا کسی کسی رو نمیشناسه.طبیعیه که ناخواسته باعث رنجش بشیم.اینجوری خودتو اذیت میکنی.بی خیال باش.

سوال پرسید به نظرت بی منطق و نابجا بود جواب نده .راحت

یاشاسین آذربایجان💓✌

حیف حیف که اسلام دستمو بسته وگرنه تو دنیای واقعی چنان آچمزت میکردم که ....لا اله الا الله

کاش تو دنیای واقعی میتونستم ببینمت