2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین 😔

564 بازدید | 47 پست

شوهرم خیلی بی مسئولیته. نه کارایی که بهش محول میکنمو انجام میده

نه پول درستی بهم میده با اینکه وضعش خوبه

هربارم یکم پول میده، خرد خرد به بهونه ی مختلف پسش میگیره

نه پول چیزایی که برای خونه میخرم رو بهم میده

نه مسافرت و تفریحی منو میبره

برای خودش حسابی خرج میکنه و نمیذاره چیزی تو دلش بمونه ولی به من که میرسه میگه ندارم

هرچقدرم پیش روانشناس رفتم درست نشد که نشد

واقعا رغبتی نمیکنم به خونه زندگی برسم وقتی میبینم اون اینقدر بی مسئولیته... از صبح دارم گریه میکنم😔 ای کاش با منطق ازدواج کرده‌ بودم نه با عشق 😔

تروخدا برام دعا کنید شاغل بشم بلکه بتونم جدا شم... 😔

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منطق هم خیلی کمکی بهت نمیکرد. آدما اخلاق و رفتار قبل از ازدواجشون با بعدش خیلی متفاوته

تو نامزدی به یه بهونه تفریح نمی‌کرد و پول خرج نمی‌کرد 

تو عقد به یه بهونه

همش میگفت دارم کار میکنم پس انداز کنیم برای بعد ازدواجمون

کاش همونموقع نشونه ها رو دنبال میکردم و به امید حرفاش نمیموندم😔

تو نامزدی به یه بهونه تفریح نمی‌کرد و پول خرج نمی‌کرد  تو عقد به یه بهونه همش میگفت دارم کار ...

تو که نمیدونستی بعدش چی میشه . شاید اگر منم بودم میگفتم آدم خوبیه چون بفکر آینده س

بیشتر از 15 ساله که کاربر خاموش هستم
شوهر منم بی فکرومسئولیته ولی پول دراختیارم میزاره خودم همه کارای خونه وبچه رو انجام میدم باپولای اون

باز خوشبحالت که خسیس نیست

شوهر من هرچیزی هوس کنه برای خودش میخره، گرون ترین چیزا رو

ولی به من که میرسه میگه ندارم 😔 بخدا نه عروسی برام گرفت نه سرویس طلایی نه خرید عروسی 

کاش همونموقع چشمای کورمو باز کرده بودم و گول حرفای قلمبه سلمبه شو نمیخوردم

دقیقا حالتو میفهمم شوهرمنم تن پرور و بی مسعولیته

باورت میشه بجز نون خریدن هییییچ کاری نمیکنه تازه اونم انقد غر میزنه بهم میگه تو همه چیزو حاضر آماده میخوای

بهم ۲۰۰ تومن میده توقع داره کل خریدای خونه رو با اون انجام بدم

دلم نمیخواد به خونه زندگی برسم میگم از شکمم میزنم پول انواع شوینده میدم که خونه عین دسته گل باشه تلاش میکنم وسایل خونه ام آبرومند باشه اما چه فایده وقتی طرفت قدردان نیست 

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
تو که نمیدونستی بعدش چی میشه . شاید اگر منم بودم میگفتم آدم خوبیه چون بفکر آینده س

مردایی رو میبینم که هیچی ندارن، ولی همونی هم که دارن تحت اختیار زنشون قرار میدن

ولی شوهر من بخدا برای یه ضدآفتاب خریدن باید هزارجور حرف بزنم تا برام بخره.... 

عزیزم من جات باشم اصلا و ابدا برا خونه خرج نمیکنم 

برا خرید چیزاییه لازم دارم 

مثل لباس و اینا باید یکم با سیاست رفتار کنی 

مثلا یه بار صبح بهش بگو خداروشکر که از نظر مالی 

مشکلی نداریم خداروشکر که همسرم از نظر مالی میتونه منو تامین کنه بعدم ازش تشکر کن خب بهش بگو ممنون که برام سنگ تموم میزاری و برای رفاه من انقد تلاش میکنی و زحمت میکشی یه بار صبح اینو بهش بگو 

بعد شب یا فرداش جلو اون برو دره کمد لباساتو باز کن مثلا میخوای چیزی برداری یا بزاری 

بعد یه دفعه بگو چقد این لباسا قدیمی شدن 

فک کنم باید دوباره بریم لباس بگیریم 

چون میترسم اینا رو بپوشم برای شما بد بشه همه یجور دیگه راجب مون فک کنن و من فقط برا حفظ آبروی شما میخوام برم لباس بگیرم و از اینجور حرفا 

باید کم کم با این حرفا خامش کنی 

و اینکه حتما حتما حتما سراغ یه کاری برو 

حتما خودتم درآمد داشته باش ولی 

بهش هیییییییچ وقت هیییییییچ وقت نگو چقد درآمد داری فهمیدی هیچ وقت اون عددد واقعی رو بهش نگو همیشه یک سوم یا یک چهارم پول تو بردار برا پس انداز نگو بهش 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
دقیقا حالتو میفهمم شوهرمنم تن پرور و بی مسعولیته باورت میشه بجز نون خریدن هییییچ کاری نمیکنه تازه ا ...

چند وقته دندون درد امونمو بریده، با خمیر دندون و... دردشو آروم میکنم

اینقدر بی وجدانه که... 

عزیزم من جات باشم اصلا و ابدا برا خونه خرج نمیکنم  برا خرید چیزاییه لازم دارم  مثل لباس ...

بخدا همه ی این کارا رو کردم. جواب نداده که نداده... 

این خسیسه +بی مسئولیت

شوهر خسیس ادمو پیر میکنه خودت نمیتونی از پولش برداری

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

روی عز ت  نفس  و احساس لیاقت خودت کار کن مطمئن باش تغییر میکنه رفتارش

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️