2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 47 پست
باخودش بروخرید مایحتاج خونه نخرید غذا درست نکن بایدبفهمه خب

میگه فلان چیزو بگو مامانت بخره پولشو بهش بدیم

مامانم میخره، ولی دلش نمیاد حتی بدهیشو با مادر زنش صاف کنه

حالا بدهی چقدره؟ مثلا پونصد هزار تومن... حاضره ابروش بره ولی پول نده

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
عزیزم من جات باشم اصلا و ابدا برا خونه خرج نمیکنم  برا خرید چیزاییه لازم دارم  مثل لباس ...

عزیزم معذرت می‌خوام اما این حرف منو به حساب بی ادبی نزار 

شما خداروشکر گیر آدم بد نیوفتادی که این شرایط رو درک کنی اگه اسی به قول شما پیش همسرش شاکر باشه که وضع مالیشون خوبه فکر می‌کنه شوهرش منظور اسی رو میفهمه؟ بخدا نمی‌فهمه تازه فکر می‌کنه خیلی خوش خوشان زنش هست که انقد راضیه

بابت شغل هم اینو بگم زن شاغل باشه خیلی خوبه اما این به نفع همه خانما نیست مثالش همین اسی وقتی شوهرش بی مسعولیته اسی شاغل بشه شوهرش هزار برابر الان بی مسعولیت تر میشه

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم معذرت می‌خوام اما این حرف منو به حساب بی ادبی نزار  شما خداروشکر گیر آدم بد نیوفتادی که ...

دقیقا 

الان پول تاکسی بهم میده 

مطمئنم شاغل شم همونم دیگه نمیده و یه چیزی هم ازم تیغ میزنه

الان 1 میلیون میده، عصرش زنگ میزنه میگه داری 500 تومن بهم بدی شب بهت پس بدم😑

چند وقته دندون درد امونمو بریده، با خمیر دندون و... دردشو آروم میکنم اینقدر بی وجدانه که... 

می‌دونم خودم تموم این روزا رو کشیدم انقد. پول نداد تا دندونم از بین رفت مجبور شدم بکشمش

باز خوشبحالت که خسیس نیست شوهر من هرچیزی هوس کنه برای خودش میخره، گرون ترین چیزا رو ولی به من که م ...

عزیزم مرد ذاتا خرج کردن واسه دیگران رو دوس داره و با این مار احساس غرور میکنه حالا اگه خرج شما نمیکنید ممکنه بره خرج یکی دیگه بکنه .به نظر من حتما برو ویس دکتر حبشی رو از اینترنت بگیر و گوش کن اسمش هست «کلید مرد» خیلی بهت کمک میکنه

میگه فلان چیزو بگو مامانت بخره پولشو بهش بدیم مامانم میخره، ولی دلش نمیاد حتی بدهیشو با مادر زنش صا ...

بخدا با تک تک حرفات انگار داری شوهر منو توصیف میکنی همین قدر بی رگ و ریشه است

نگو به مادرت ای بابا این دیگه کیه

مامانم اخلاقای عجیبی داره و حاضر نیستم برگردم تو اون خونه

ولی به محض اینکه شاغل بشم جدا میشم

مگه دیوانه ام ظرف بشورم غذا درست کنم لباس بشورم خونه تمیز کنم، آخرشم نه خرجی ای بگیرم نه تفریح و مسافرتی برم

انگار حمالم تو خونه اش

عزیزم مرد ذاتا خرج کردن واسه دیگران رو دوس داره و با این مار احساس غرور میکنه حالا اگه خرج شما نمیکن ...

بخدا هزارتا ترفند روش پیاده کردم

جواب نمیده، خیلی آدم خودخواهیه

مثلا جلوش ضدآفتابمو میکوبم رو زمین که یه ذره ازش دربیاد بزنم، میفهمه، میگه آخر هفته میریم چیزایی که میخوای رو میخریم. آخر هفته که میشه به روی خودش نمیاره

یا تو نامزدی من خیلی پس انداز میکردم و زیاد خرج نمیکردم. بهم پول نمی‌داد و می‌گفت تو که خرج نمیکنی بهت بدم چیکار 

بعد ازدواج که وضع مالیمون خوب شد، تا بهم یه مقدار کمی میده، سریع خرجش میکنم و با ذوق بهش نشون میدم که بفهمه من دارم خرج میکنم و حالم خوبه با خرید کردن، بازم پول نمیده 😔

بخدا با تک تک حرفات انگار داری شوهر منو توصیف میکنی همین قدر بی رگ و ریشه است

بخدا 100 تومن 200 تومن میذارم رو هم جمع میکنم که زیاد شه بتونم یه خرجی برای دندونم، برای پوستم، برای موهام بکنم

تا زیاد میشه یه جوری ازم میگیرتش😔

می‌دونم خودم تموم این روزا رو کشیدم انقد. پول نداد تا دندونم از بین رفت مجبور شدم بکشمش

یه تیکه از دندونم کنده ‌شد. خودشم نشسته بود. بهش نشون دادم. الکی یکم فاز برداشت که مثلا ناراحته. گفت فردا میرم برات نوبت میگیرم، نامرد.... خیلی دلم پره. خدا به ماهایی که شوهرامون اینجوریه خیلی کمک کنه که یه منبع درآمدی پیدا کنیم... 

بخدا 100 تومن 200 تومن میذارم رو هم جمع میکنم که زیاد شه بتونم یه خرجی برای دندونم، برای پوستم، برای ...

منم تو این مورد مورد مثل شما بودم همیشه یه پس اندازی برای روز مبادا داشتم دیدم از اینم داره سو استفاده می‌کنه همیشه خیالش راحت بود که من یه پولی دارم دیگه از اون به بعد هر چی میگه میگم بخدا من پولی ندارم

منم تو این مورد مورد مثل شما بودم همیشه یه پس اندازی برای روز مبادا داشتم دیدم از اینم داره سو استفا ...

این هفته میگه پول ندارم و برای 1 میلیون از من میگیره 

هفته بعدش میره برای خودش گوشی صد میلیونی میخره 

باز فرداش برای من میگه ندارم 

حتی قسطاشو به موقع نمیده و همیشه حسابای ضامن هاشو مسدود میکنن😑 اینقدر آدم بی مسئولیتیه