2777
2789
عنوان

جای من بودین چیکار میکردین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 47 پست
عزیزم معذرت می‌خوام اما این حرف منو به حساب بی ادبی نزار  شما خداروشکر گیر آدم بد نیوفتادی که ...

سلام عزیزم 

بله حرفتون درسته 

ولی اگه شاغل شد راحت تر میتونه جدا شه 

آخه الان که نمیتونه تا آخر همینطوری اذیت بمونه 

بچه هاشم الکی بسوزن 

بره مستقل شه خیلی راحت تر میتونه جداشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا همه ی این کارا رو کردم. جواب نداده که نداده... 

😔😔😔😔😔

خب مشاوره رفتین نفهمیدی حرفش چیه؟؟ 

ینی طرز فکرش چیه که فقط برا خودش خرج میکنه؟؟؟ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
😔😔😔😔😔 خب مشاوره رفتین نفهمیدی حرفش چیه؟؟  ینی طرز فکرش چیه که فقط برا خودش خرج میکنه؟؟؟& ...

پیش مشاور هزارتا بهونه میاره

من حس میکنم آدمِ زندگی متاهلی نیست

همش به فکر خودشه

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
این هفته میگه پول ندارم و برای 1 میلیون از من میگیره  هفته بعدش میره برای خودش گوشی صد میلیونی ...

خب گلم چرا بهش پول میدی؟؟؟؟؟ 

توم بگو ندارم 

بهش بگو دادی که میخوای؟؟؟؟؟ 

من جات باشم شاید اینکارو میکردم 

بهش پول نمی‌دادم 

بعدم اگه خیلی اذیتی جداشو دیگه 

یا باید با این اخلاقش کنار بیای یا جداشی 

اگه میخوای جداشی اول مستقل شو بعد جداشو 

اگه میخوای پاش بمونی چون میگی مشاوره هم رفتی و تغییر نکرده دیگه هیچی بهش نگو سعی کن کنار بیای ولی در عین حال کاری نکنی که از تو انتظار داشته باشه خرجی بدی 

پیش مشاور هزارتا بهونه میاره من حس میکنم آدمِ زندگی متاهلی نیست همش به فکر خودشه

خب پس اگه میخوای جداشی حتما حتما اول قبلش مستقل شو 

پیش مشاور هزارتا بهونه میاره من حس میکنم آدمِ زندگی متاهلی نیست همش به فکر خودشه

مشاوری که رفتی واقعا کاربلد بوده؟؟؟ 

یا همینجوری پیش یکی رفتی؟؟؟ 

مشاور بهت چی گفت؟؟؟ 

خب گلم چرا بهش پول میدی؟؟؟؟؟  توم بگو ندارم  بهش بگو دادی که میخوای؟؟؟؟؟  من جات ب ...

دارم تمام تلاشمو میکنم یه شغل خوب پیدا کنم 

تروخدا برام دعا کنید شاید دعای شما گیرا بود😔

دارم تمام تلاشمو میکنم یه شغل خوب پیدا کنم  تروخدا برام دعا کنید شاید دعای شما گیرا بود😔

ان شاء الله بزودی پیدا میکنی عزیزم 

مشاوری که رفتی واقعا کاربلد بوده؟؟؟  یا همینجوری پیش یکی رفتی؟؟؟  مشاور بهت چی گفت؟؟؟&nb ...

آره مشاور باتجربه ایه

به مشاور میگه من شغلم آزاده یه روز پول دارم یه روز ندارم

آره مشاور باتجربه ایه به مشاور میگه من شغلم آزاده یه روز پول دارم یه روز ندارم

مشاور چی گفت؟؟؟ 

جوابش چی بود؟؟؟ 

مشاور چی گفت؟؟؟  جوابش چی بود؟؟؟

مشاور بجای اینکه با اون صحبت کنه به من میگه با سیاست خواسته هاتو بگو. بهم روش های مطرح کردن خواسته هامو یاد میده😑 

نمیدونه من همه ی راه ها رو رفتم و واقعا خسته ‌شدم از اینکه برای چیزی که وظیفشه هزارجور سیاست کاری کنم 

مگه اون برای اینکه من غذا بپزم و ظرف بشورم سیاست به خرج میده؟ 

لعنت به مرد ایرانی 

مشاور بجای اینکه با اون صحبت کنه به من میگه با سیاست خواسته هاتو بگو. بهم روش های مطرح کردن خواسته ه ...

آره عزیزم 

خییییلی زیاد حق با توعه خیلی زیاد. 

برو یه مشاوره دیگه که حرف تو بفهمه 

ولی اول شوهرتو نبر اول خودت برو کل جریان رو براش توضیح بده و اینم حتما بگو که روش مطرح کردن خواسته رو رفتی و نشده متاسفانه متاسفانه متاسفانه متاسفانه هیچکی پشت زنا نیست ینی حتا خود خانوما هم پشت خانومای خانواده نیستن همه فک میکنن فقط باید مرد رو دریابن و اصلا نگاه نمیکنن پس زن چی....... 😔😔

اگه اخلاق دیگه ایی داره که خوبه یا هنوز دوسش داری مشاوره های دیگه رو هم امتحان کن شاید یه نفر آدم توشون پیدا شد..... 

آره عزیزم  خییییلی زیاد حق با توعه خیلی زیاد.  برو یه مشاوره دیگه که حرف تو بفهمه  ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی و به حرفام گوش دادی و بهم راهکار دادی❤️❤️❤️

عزیزم خیلی ممنونم ازت که وقت گذاشتی و به حرفام گوش دادی و بهم راهکار دادی❤️❤️❤️

قربونت گلم 

توم خیلی زیاد برام دعاکن 

زندگیم داره خراب میشه 😭😭😭😭

منم تنهام 

جز خدا کسی رو ندارم 

خیلی برام دعا کن 

خیلی زیاد برام سخته خیلی 😭😭😭😭😭🤦‍♀️