2777
2789

من سینه‌ی مرغو آبپز و بعد ریش ریش میکنم.با هویج نگینی ریز یا رنده شده سرخ میکنم و ادویه میزنم و قاطی برنج‌ میکنم.

بعضی وقتها مثل عدس پلو،توش عدس و کشمشم میریزم،بچه‌هام دوس دارن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من مرغ رو میذارم بپزه بعد هویج و پیاز رو تفت میدم و مرغ ریش ریش یا تکه ای رو بهش اضافه میکنم و ادویه میزنم و لابلای پلو با زعفرون دم میکنم و موقع سرو زرشک  و فیله مرغ حلزونی هم سرخ میکنم و میریزم روش.شکر به هویجش نزنی شیرین نمیشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغ سرخ میکنم بعد ریش میکنم هویج با این رنده مخصوصا هستن واسه خورش هویج دراز و کشیده رنده میکنم سرخ میکنم. برنج خیس میکنم 

تو تابه اول پیاز خلالی رو سرخ میکنم بهش نمک زردچوبه فلفل دارچین در آخر زعفران دمشده یه قاشق غذاخوری ابلیمو میزنم. 

بعدش مرغ و هویج سرخ شده اضافه میکنم 

به اندازه یه قاشق مربا خوری رب میزنم چون نمیخوام مزه رب قالب بشه

برنجو میزارم رو شعله ابکش میکنم و لابه لاش از مایه اضافه میکنم و تو هر لایه یکم زعفران هم میزنم 

میره واسه دم .

نگم از طعم و عطرش که کل خونه رو بر میداره 

ابلیمو نمیزاره طعم شیرین بودن بگیره به خودش

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
من مرغ سرخ میکنم بعد ریش میکنم هویج با این رنده مخصوصا هستن واسه خورش هویج دراز و کشیده رنده میکنم س ...

من با گوشت چرخکرده هم درست میکنم خوشمزه تر میشه 

من مرغ سرخ میکنم بعد ریش میکنم هویج با این رنده مخصوصا هستن واسه خورش هویج دراز و کشیده رنده میکنم س ...

حتما برای پسرت دعا میکنم ممنونم از‌محبتت زحمت کشیدی و نوشتی برام 

میشه عکس رنده ت رو‌بذاری 

حتما برای پسرت دعا میکنم ممنونم از‌محبتت زحمت کشیدی و نوشتی برام  میشه عکس رنده ت رو‌بذاری&nbs ...

قربون محبتت عزیزم. ممنونم ازت.

شرمنده من سرکارم خونه نیستم عکس بزارم برات. 

ببین این رنده چند کاره ها هستن اسمش المانی اکثرا نارنجی رنگن درازن سه تا تیغ دارن که عوض میشه یکیش خلالی بزرگ یکیش کوچیک یکیشم ورقه ای رنده میکنه من خلال درشتش رنده میکنم. خیلی خوشگل میشه هویجا و له نمیشه 

راستی یادم رفت بگم موقع سرخ کردن هویج حواستون باشه زیاد بهم نزنید که شکلشو از دست نده زیر شعله تون کم باشه که نسوزه درشو اصلا نزارید نرم میشه 

قربون محبتت عزیزم. ممنونم ازت. شرمنده من سرکارم خونه نیستم عکس بزارم برات.  ببین این رنده چند ...

ممنونم خدا قوت عزیزم 

من با دست مرتب و بلند خلالی کردم ی قاشق سرخالی شکر هم زدم خوشرنگ میشه 

داره میپزه ببینم نتیجه چی میشه خودم عاشق شیرین پلو و هویچ پلو ام