من مرغ سرخ میکنم بعد ریش میکنم هویج با این رنده مخصوصا هستن واسه خورش هویج دراز و کشیده رنده میکنم سرخ میکنم. برنج خیس میکنم
تو تابه اول پیاز خلالی رو سرخ میکنم بهش نمک زردچوبه فلفل دارچین در آخر زعفران دمشده یه قاشق غذاخوری ابلیمو میزنم.
بعدش مرغ و هویج سرخ شده اضافه میکنم
به اندازه یه قاشق مربا خوری رب میزنم چون نمیخوام مزه رب قالب بشه
برنجو میزارم رو شعله ابکش میکنم و لابه لاش از مایه اضافه میکنم و تو هر لایه یکم زعفران هم میزنم
میره واسه دم .
نگم از طعم و عطرش که کل خونه رو بر میداره
ابلیمو نمیزاره طعم شیرین بودن بگیره به خودش