2777
2789
عنوان

دانشجوها یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست
 باید با سوابق تحصیلی هم انتخاب رشته میکردی تا بهت قبولی بده فکر نکنم همینطوری بری دانشگاه ثبت ...

باسوابق ثبت نام کرده بودم، خودم اشتباه کردم اولویتم رو جنوب زدم وگرنه کنکور ندادم

دوتا از دوستای من رفتن دوسال پیش اگه علاقه داری و به اینده رشته ات فکرکردی برو دانشگاه خیلی زیاد دول ...

بجایی رسیدن؟ تا چ مقطعی خوندن؟؟

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا تا لیسانس یکیشون تو کرج کار می کنه بیشتر مراجعینش اونجان، یکیشونم تو مدرسه کار میکنه و مشاوره ...

جدی با لیسانس رفته تو مدرسه کار می‌کنه؟؟؟ 

اخه یکی بهم گف خوب نیست رشتش برو اموزش ابتدایی😑😑موندممم چکاررر کنممم

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
جدی با لیسانس رفته تو مدرسه کار می‌کنه؟؟؟  اخه یکی بهم گف خوب نیست رشتش برو اموزش ابتدایی😑😑م ...

معلم دروس تخصصی نیستا 

شرایط هرکس متفاوته، یکی ممکنه اشنا داشته باشه راحت بره سرکار، یکی پول تبلیغات میده برای مشاورش ببین شرایط خودت چطوریه حرف بقیه رو ول کن مگر اینکه منطقی باشه

اگرم خیلی سردرگم شدی با مشاورتحصیلی حرف بزن 

معلم دروس تخصصی نیستا  شرایط هرکس متفاوته، یکی ممکنه اشنا داشته باشه راحت بره سرکار، یکی پول ت ...

کسیو سراغ ندارم برا مشاور تحصیلی