2777
2789

من خواب بودم الان بیدار شدم دیدم بقیه میگن زلزله بوده 

چه بد 

چرا تموم نمیشه

یعنی باید موقع زلزله منتظر باشیم بمیریم 💔

تو این آپارتمانا جای فرار نیست 

فقط باید صبر کنی یا بمیری یا بمونی 

بین مرگ و زندگی گیر کردیم 

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

ایشالا اتفاقی نیفته🙏🌺

برای ظهور امام زمان🌺🌺🌺

اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِی الْأَمْرِ الَّذِینَ فَرَضْتَ عَلَیْنَا طَاعَتَهُمْ فَعَرَّفْتَنَا بِذَلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عَاجِلًا کَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ🩵🪻

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند ریشتر بوده...

نترس ما زلزله ۵.۲ ریشتری مسکن مهر داشتیم اتفاقی نیفتاد..معمولا روستاهایی مثل بم که خونه ها کاهگلی و...هست استحکام نداره شهرا خوبه ساختمونهاش

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
وقت اذان بود اگه اشتباه نکنم اره؟

آره

آقایون به ظاهر محترم درخواست دوستی قبول نمیکنم اعصاب سر و کله زدن با امثال شمارو ندارم 😐 حالا شما خودتونو خسته کنید کی ضرر می‌کنه من یا شما؟

انقدر شدتش زیاد بود از خاب پریدمـــ

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
عزیزم چند ریشتر بوده... نترس ما زلزله ۵.۲ ریشتری مسکن مهر داشتیم اتفاقی نیفتاد..معمولا روستاهایی مث ...

الان ک خیلی از مناطق غیر مجاز ساختمان سازی میکنن و دیوار حمال ک استحکامی هم نداره

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

پس لرزه ست بعد از زلزله کرمانشاه حدود ۳۰۰۰ پس لرزه طی دو سال اتفاق افتاد طول میکشه دیگه طبیعیه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

وقتی عجل سر برسه مهم نی کجایی

زلزله چن سال پیش یادته شدیدبود

طرف از ترس زلزله رفته بود چادر زده بود سرد بود هوا توی چادر پیک نیک روشن کرده بود از گاز پیک نیک خفه شده بود

خیلی پولدارم😅
پس لرزه ست بعد از زلزله کرمانشاه حدود ۳۰۰۰ پس لرزه طی دو سال اتفاق افتاد طول میکشه دیگه طبیعیه

مرکزش افغانستان بوده ، چندروز پیش ۶/۳ ریشتری اومده بوده ، امروز صبح هم باز ۶/۳ ریشتری ، بعلاوه کلی پس لرزه با قدرت بالا 

جالبه بعضیا میگن متوجه نشدن

اره واقعااا من خودم خیلی سنگین خابمــ ولی انقدر شدتش زیاد بود پریدم از خاب بعد شوهرمو بیدارکردم