2777
2789
شیاف استا خوب نیس. دیکلو فناک ۵۰ رو نصف کن بزن ۲ ساعت بعد نصف دیگش. دستمال مرطوب روی ران و شکم. هر ...

متاسفانه نه هندوانه دارم نه خیار شیاف دیکلوفناک میفرستم باباش بخره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه شیاف گذاشتم چیزی نمیشه؟

نه حتما بده دکتر برای پسر من متخصص اطفال هر سری رفتم هر دو شربت بهم داده استانمینوفن با ایبوپروفن فقط قبل ایبوپروفن معده پر باشه یک ساعت هم باهم فاصله بده

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
سرکه ندارم متاسفانه عزیزم

عزیزم کل بدنشو بااب ولرم رو به گرم خیس کن بادستت.واب بده بخوره.تاکید میکنم اب گرم .اب سرد خوب نیست

دعای نور حضرت زهرا س بخون منم میخونم.بلا به دوره ان شاالله

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️