2777
2789
دقیقا همینطوره دیروز عصر دختر من بیدار شد. بچه سه سال صورتش و کل بدنش از تب و عرق خیس بود.

خودمم گرفتم. یه حال خیلی بدیه اون لحظه که بدن گر مبگیره. بچه من اون لحظه بیقرار میشد ناله میکرد میگفت سرگیجه دارم.بعد چن لحظه دوباره آروم میشد.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا سلامتی بده

زنده باشی گلم

همچنین شما و عزیزانتون رو  

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

عزیزم زود ببرش بیمارستان براش سرم استامنیوفن میزنن تبش میاد پایین

الان خیلی کم شده خوابش برد شیاف دادم دو بار پاشویه کردم چند بار دستمال نمدار گذاشتم چند جای بدنش پیازم گفتن خوبه گذاشتم چهار قل هم خوندم فوت کردم الان میخوام دعای نور بخونم

دخترت مدرسه می‌ره ......وایییی که کانون ویروس مدرسه

سه روز رفت به این ذوز افتاد پیش دبستانیه البته نمیشه گفت از مدرسه است من خودمم مریض شدم رفتم دکتر گفت آنفولانزا گرفتی

الان خیلی کم شده خوابش برد شیاف دادم دو بار پاشویه کردم چند بار دستمال نمدار گذاشتم چند جای بدنش پیا ...

بهتر شد؟؟؟

تب به این بالایی برای بچه ی کوچیک خطر ناکه اگر تبش پایی نیومد حتما ببرش دکتر

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
میفهمم حالتو.دورهش باید طی بشه.این ویروس لعنتی خیلی شدیده.یهو بچه از درون داغ میکنه،سرگیجه و سردرد. ...

سر گیجه نداره تب و لرز و حالت تهوع داره هر چی میخوره بالا میاره خودمم مریضم ولی باور کن اصلا گاهی فراموش میکنم نگران بچه ام 

خودمم گرفتم. یه حال خیلی بدیه اون لحظه که بدن گر مبگیره. بچه من اون لحظه بیقرار میشد ناله میکرد میگف ...

اخی .... دختر من فقط گریه میکرد... من هنوز از دیروز صبح نخوابیدم ، تبش خیلی مقاوم بود.