سلام دوستان آیا فرستادن عکس شخصی ( فقط صورتم و مو هام بیرون بود اونم ی خورده شال پوشیده بودم) ب صورت زمان دار ( ی بار دو عکس همزمان با تایم ۲ ثانیه باز گفتم ندیدم سریع پاک شد باز همون دو عکسو با تایم ۳ ثانیه فرستادم از تلگرام خطر داره؟؟
ولی متونه با یه گوشی دیگه از تو دوربین از عکست عکس بگیره
معمولا اینکارو میکنن
میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ی بار فرستادم زمانشو دو ثانیه زدم گف ندیدم باز با ۳ ثانیه فرستادم امکان داره گرفته باشع؟ سیو چی میت ...
گفته دوباره لفرست میخواسته عکس بگیره شاید
نه سیو نمیشه کرد چون نابود میشه
فیط میتونه با یه گوشی دیگه عکس بگیره
میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.